Перейти до змісту

Проблємка ! Питаннячко ?

bearler

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні я в честь нового року звільнився пораньше з роботи, і коли я прийшов додому то жінка не впустила мене в туалет, сказала що у неї там дуже інтимні речі. То ви мені не підкажете що мені робитити ???? Бо я не хочу шоб у неї від мене були якісь секрети !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То почергуй біля нього :)..також можеш в ванну сходити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bearler, пойди купи цветы - любая женщина расскажет сразу все свои секреты )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bearler, vanabee Тобі що робити нема чого в такий день? Сьогодні не 1 квітня......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може там вже драка? А ми їх так спалили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може в туалеті сидить чувак який створив тему з похожою назвою чуть вище!!!!!!! ги-ги-иги :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ohmy: Ах ти с_ка !!! тепер я поняв які інтимні речі там моя оля ховає, і хто з мого туалету з телефона строчить і хоче відправити мене за квітами щоб самому спокійно і без проблем утікти подалі з мого туалету.

Ну всьо С_ка держись іду вибивати двері і мені вже всерівно що з тобою станеться !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ohmy: Ах ти с_ка !!! тепер я поняв які інтимні речі там моя оля ховає, і хто з мого туалету з телефона строчить і хоче відправити мене за квітами щоб самому спокійно і без проблем утікти подалі з мого туалету.

Ну всьо С_ка держись іду вибивати двері і мені вже всерівно що з тобою станеться !!!

а вот правду Оля говорила - грубиян,

не пущу, не стучи )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогие однобортчане, всех с наступающим Новым Годом,

bearler, тут не причем, это я чуток пошалил , его тема думаю вполне реальная и, надеюсь, некого в помещении 00 не оказалось =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогие однобортчане, всех с наступающим Новым Годом,

bearler, тут не причем, это я чуток пошалил , его тема думаю вполне реальная и, надеюсь, некого в помещении 00 не оказалось =)

Та ні то не ти був !!! то просто Оля подарунок мені приготувала!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...