Перейти до змісту

Куплю ігрові приставки б/в і комплектуючі, диски, картриджі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

е соні плейстейшн-1 (чіпованна) приставка - 2 джойстіка 1 радіо і 1 на дроті - 2 карти памяті - ще щось е ... 20-30 дисків

цяцька добре працюе було заміненно привід відтворення( лазер)

пищіть в пріват...

Опубліковано

Дуже дякую him за операцію!

Надзвичайно приємна людина, відповідальний продавець, йде на поступки. Суцільний позитив :)!

Придбано: Sony Playstation One та Nintendo 64.

Тепер розшукуються джойстики та картриджі для Nintendo 64!

PS. Тема приставок надалі актуальна!

Опубліковано

Wildchild, за Ліфу (якшо це та де джойстик суміщено з приставкою дам 20 грн (якщо є проводи).

Тайсон, дякую, та друга сонька не дуже цікавить...

Але напишіть в приват стан, комплектність, ціну. Дякую!

Опубліковано

Дякую, qipmenz, та нічого що пов'язано з XBOX 360 мене поки не цікавить.

Увага!

Куплю SEGA Mega Drive 2!!!

Опубліковано

ігри лійцензійні чи піратки? бо піраток я знаю в Луцьку точку де можна купити валом (торенти йдуть лісом, і на то є причина - якість запису піраток все одно краще ваших різаків домашніх)

Опубліковано

ігри лійцензійні чи піратки? бо піраток я знаю в Луцьку точку де можна купити валом (торенти йдуть лісом, і на то є причина - якість запису піраток все одно краще ваших різаків домашніх)

по чьом там ігри? де та точка?

Опубліковано

магазін "Свій час", з оборотної сторони бувшого "Сонечка", там де тепер компи продають,"Бест бай" вроді. А по чьом - то не правильне питання

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Хочу щиро подякувати форумчанину (на жаль, не знаю його ніка, який просто так взяв і подарував мені вчора Sony PS One!

І не просто саму приставку, а з ліцензійним Gran Turismo 2, 8-ми метровою карткою пам'яті, ще й в коробці.

Бувають же люди!!

Щиро дякую!!!

А тема все ще актуальна! ;).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...