Перейти до змісту

Якою кур'єрською службою Ви користуєтесь ( і чому саме ? )

artur4ik

Рекомендовані повідомлення

"КСД" ще є

Інтайм - негатив з перших секунд спілкування по телефону, інтонація типу "якого хера ти чмо сюди дзвониш?"

плюс дибільна система кодировки декларацій\квитанцій - "три букви, потім шість цифр", починається уточнення які ж там насправді букви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

Якщо бути ще точнішим то є ще представники Postex в Луцьку :blush:

То trionix взагалі то вони ще ніколи не питали мене номер декларації. Прізвище, дата відправки і місто відправлення - і вони перелистують відомості...- ось вона ерависоких технологій :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова Пошта підісрала сьогодні. мало того, що їхав в єбеня, ще й задарма......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова Пошта підісрала сьогодні. мало того, що їхав в єбеня, ще й задарма......

нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще є DPD.

На Клима Савури знаходяться.

Працюємо по договору.

Поки що все добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще забули сказати про Спецзв'язок

то ще контора з радянських часів, возять під охороною надважливі речі/документи. Колись (років 4 тому) відправляли декілька разів, на той час не було дуже дорого, а зараз не знаю.

також є представництво німецького DHL, але з ними дуже дорого. Одного разу пересилали пакет документів з Німеччини сюди, то за 5 листків А4 доставка була (нетермінова) щось біля 30 євро. По Україні не доводилось з ними працювати. Офіс був у приміщенні біля самого ЖД-вокзалу (якийсь інститут там)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если уж вспоминать и про международные курьерские службы, то выбор в Луцке невелик : EMS Ukraine (уже упомянутая "Спецсвязь"), DHL (в Луцке есть профессиональный и ответственный представитель), TNT. но две последних перекладывают растаможку на плечи получателя, что обычно выливается в огромную потерю времени и нервов. у EMS растаможка "своя" и с ними намного проще, да и цены пониже при сравнимой скорости доставки. также EMS присутствует в Китае и многих странах-экспортерах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще отаку дівіну надибав - «ПОЧТОВО-ГРУЗОВОЙ КУРЬЕР»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, забув службу, яку щодень викликаємо для доставки в Київ - PonyExpress

щоправда, чи є у них тут офіс, не знаю. напряму до кур'єра місцевого телефонуємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додам і свої 5 копійок, хоча переважно не відправляю, а отримую посилки.

1. Автолюкс - давно і часто користуюсь. Вони хоч і ненайдешевші, але завжди вчасно діставляють, плюс знаходяться поруч з роботою в зручному місці.

2. КСД - "палочка-виручалочка" для рішення нетривіальних задач - типу забрати важливі документи і доставити в конкретну установу, де пошукати людину, якої постійно немає на місці. Також виручали послугою "заберіть в Києві в такого-то такий-то документ - а я тут оплачу". Молодці, в мене про них завжди дуже позитивне враження.

3. Нова пошта - не люблю її: далеко, ненайдешевше, кілька разів получалось і довго.

4. САТ - дешево, але завжди черги.

5. Укрпошта - традиційно, тому користуюсь - але не скажу, що вони завжди якісно працюють.

6. Інтайм - ніби ок, нічого особливого.

7. Експрес-пошта - все ок, теж нічого особливого.

8. Міст-експрес - один раз відправляла в Київ документи, то вони в результаті спочатку згубили, потім знайшли, але доставили не на той склад - мрак....

9. Спецзвязок: дійсно один з традиційних, надійних і ввічливих способів доставки.

10. Нічний експрес - не люблю, бо далеко і часто потрапляла на черги.

Ось ніби все - нікого не забула? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

ох зарекся пользоваться их услугами и другим не советую.

более быдло-компании еще поискать.

по теме - Нова Пошта.

очень оперативно, еще никогда не подводили.

по работе пользуемся чаще их услугами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З сьогоднішнього дня працює відділення №3 Нової пошти і знаходиться за адресою Єршова, 11.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що небудь чув про UPS в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто що небудь чув про UPS в Луцьку?

отправленное по UPS попадет к тебе обычной укрпоштой. если экспресс с трекингом, то заказной бандеролью. если economic - обычной. в зависимости от культурности твоего отделения почты, либо перезвонят, либо принесут прямо домой, либо просто бросят в ящик уведомление.

кстати, в моих глазах основательно реабилитировался Мист Экспресс. последнюю посылку, через Polonez Parcel, они привезли точно в срок, домой и без бюрократии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Як виявилося UPS до Укрпошти не має ніякого відношення. Лист із Великобританії доставили за 2 дні кур'єри UPS. Сподобався сервіс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очевидно Shkoder спутав UPS з USPS.

До речі, наскільки я знаю, UPS є недержавним комерційним кур'єром. Тому вантажі, відправлені ним підлягають розмитненню за повною вартістю. І я до цих пір остерігався відправляти інтернет-покупки цією службою.

Щось змінилось? Чи це був лише лист, який не містив жодних матеріальних цінностей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

У Луцьку вже 12 відділень Нової Пошти!! :ok:

Відділення №1: вул. Карбишева, 1 (поруч з Адреналін-Сіті)

Відділення №2 (до 30 кг): вул. Богдана Хмельницького, 47

Відділення №3 (до 30 кг): вул. Єршова, 11 (навпроти "Фуршету" ТЦ "Глобус")

Відділення №4: вул. Львівська, 152 б

Відділення №5: вул. Електроапаратна, 3

Відділення №6 (до 30 кг): вул. Конякіна, 24а

Відділення №7 (до 30 кг): Грушевського, 14/37

Відділення №8 (до 30 кг): вул. Соборності, 38а

Відділення №9 (до 30 кг): Рівненська 25

Відділення №10 (до 30 кг): просп. Волі, 21

Відділення №11 (до 30 кг): вул. Кривий Вал, 24

Відділення №12 (до 30 кг): просп. Молоді, 8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку вже 12 відділень Нової Пошти!! :ok:

а навіщо?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для удобства ;)

Мне, например, ещё два года назад нужно было ехать через весь город на Львовскую, чтобы забрать посылку. А тепер всего лишь через дорогу перейти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, аналогічно як і з зупиночно-дворовими магазинами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після випадку з Новою Поштою користуюсь Курєром (якщо у великі міста) якщо щось поменьше ИНтайм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після випадку з Новою Поштою

Очень похоже на "После того, как споткнулся на улице, хожу с компрессором за спиной и сдуваю с дороги камни" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох зарекся пользоваться их услугами и другим не советую.

более быдло-компании еще поискать.

100% Рівненська 44, туди відправляє Розетка зараз

Два рази замовляв собі товар і два рази з проблемами

1. замовив телевізор(через Розетку), так та коза, що там працює, віддала мою модель іншим людям, бо прийшло два схожих ТВ.

Отже, як все починалось. Спочатку я зателефонував і уточнив, чи є. Підтвердили. я вже був за 2 хвилини у Курєі як мені зателефонував якийсь їхній "топ-менеджер" і попросив приїхати на наступний день, бо нібито в них черга величезна і я не встигну. Через 2 хвилини я вже був на місці і впевнився що у черзі тільки 2 клієнти. ТОБТО мене просто свідомо на... бали. Ще й похіхікала на приймальні. ой ой вибачте. В результаті телевізор я отримав тільки наступного дня. А те що я їхав з іншого кінця міста і витратив додаткові гроші на пальне, нікого не хвилювало. ..

2. вже через інший інтернет магазин замовив пилосос та праску. З магазину приходить смс що товар на місці. Сам забрати не зміг, попросив іншу людину. В кур"єрі сказали, що товару ще немає, незважаючи на те, що їм повідомили номер декларації.

Коротше кажучи довелось знову довго і нудно все виясняти, самому наступного дня приїхати на місце і виявилось що товар вже 2 дні як на складі.

ПРОСТО КОНТОРА - ПОВНЕ ЛАйно!!

КУр"єр на Рівненській 44 - краще пошукайте іншого перевізника. ЗЕкономите час та нерви!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після випадку з Новою Поштою

Очень похоже на "После того, как споткнулся на улице, хожу с компрессором за спиной и сдуваю с дороги камни" :D

саме так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...