Перейти до змісту

Куплю б/в плівкову дзеркалку

shaman000

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тяксь, народ! тема актуальна!

Куплю!!

Привіт.

Для чого камера?

Я думаю.

Хочу добру цифру, маю добру плівку - в роздумах ще.

Опубліковано

Дякую, та в першу чергу цікавлять закордонного в-ва.

Але середній формат дуже цікавить теж, та ціна на Киев 88 та Салют-С дуже кусюча, блін :(.

Опубліковано

Але середній формат дуже цікавить теж, та ціна на Киев 88 та Салют-С дуже кусюча, блін :(.

Запропонуйте свою ціну, можливо зійдемося.

Опубліковано

взяв у iko Київ-19 з Геліос-81Н, те, що довго так шукав. На мій нікон лінза стала як рідна, портрети супер, треба буде спробувати на відкритому просторі. Планую ще взяти плівку і познімати на сам Київ. До речі в наявності є ще один комплект, київ+лінза, для нікона-саме то.

Опубліковано

Запропонуйте свою ціну, можливо зійдемося.

Думаю, там сильно не наторгуєшся...

Хочу нарешті дочекатися закінчення цього п'яного місяця, а то важко щось останнім часом :). Думаю повернутися до питання середнього формату в лютому... Але дякую!

Опубліковано

Думаю, там сильно не наторгуєшся...

Хочу нарешті дочекатися закінчення цього п'яного місяця, а то важко щось останнім часом :). Думаю повернутися до питання середнього формату в лютому... Але дякую!

Мені подобаються Ваші думки :ok:

Ну що, лежали стільки років - полежать і ще місяць. :)

Удачі!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Є цікавий апарат Вівітар, механічна зеркалка під оптику пентакс, дуже компактний, має пріоритет діафрагми, на відміну від зенітів і києвів дуже якісно зроблений, за 200 грн. віддам, тільки сам апарат обєктивів до нього у мене нема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...