MarukMMM Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 17:09 #1 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 17:09 Більшість депутатів Волинської обласної ради не проявили бажання читати молитву перед початком сесійних засідань. З приводу доцільності такого релігійного нововведення обранці облради дискутували в ході обговорення проекту регламенту ради шостого скликання під час сесії 22 грудня. Пропозицію починати роботу сесій з читання молитви «Отче наш» вніс депутат з фракції ВО «Свобода» Віталій Собко. Однак більшість депутатів висловились проти внесення в регламент пункту про молитву, мовляв це суперечить Конституції, у якій йдеться про відділення церкви від держави. Окрім того, переконані противники нововведення, таким чином може порушуватись ще й право кожного громадянина на вільне віросповідання. У відповідь Собко заперечив, зазначивши, що якби його пропозиція суперечила Конституції, то українські президенти не приймали б присягу на Пересопницькому Євангелії. «На Волині живуть здебільшого християни, і вони хочуть бачити в обласній раді депутатів-християн. Тому це доречно», – висловився депутат-священик. Втім обранці Волиньради не підтримали пропозицію Собка, проголосувавши позитивно меншістю голосів. Спочатку депутати проголосували, щоб це рішення приймали поіменним голосуванням!!!Так що можна дізнатися ху єс ху!! Собку
MarukMMM Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 17:47 Автор #3 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 17:47 А за що? За те, що не дає, нашим обранцям , розслабити батони!!!!
Liberta Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 18:04 #4 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 18:04 що небудь...«На Волині живуть здебільшого християни, і вони хочуть бачити в обласній раді депутатів-християн. Тому це доречно», – висловився депутат-священик. Але на Волині живуть і греко-католики, і протестанти, і баптисти (я розумію, що вони всі християни, але ж в усіх відрізняються звичаї)і іудеї, і навіть атеїсти. І взагалі депутат-священник - нонсенс якийсь...
Kaktus1990 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 18:13 #5 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 18:13 Liberta мене випередила Як розпочнуть молитись - прийдеться усіх екзорцистів країни викликати на роботу. Я взагалі проти втручання церкви у політику!!!!! У будь якому випадку. Сьогодні нав'язування одного, а завтра уже іншого.
MarukMMM Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 20:24 Автор #6 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 20:24 Ці товарішчі ще й не хочуть щоб їх по теліку показували!!!! Поіменно ТУТ
Witiok Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 20:53 #7 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 20:53 А ти дивився би? Нашо їх показувати?
Nikandr Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 20:55 #8 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 20:55 дупутату собку нефіг чим більше зайнятись... Ну прочитають всі ту молитву з листка паперу, і яка користь з цього буде? Наскільки знаю попи в церкві вчать що молитва має сама лунати з душі, а якщо заставляють читати молитву, то це вже не яка не молитва, а просто читання на атєбон
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.