Перейти до змісту

Продам Iphone 3g 8 Gb (не дорого)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Оригінальний, американський Продам Apple Iphone 3g 8 Gb

Розблокований і працює із будь-яким українським оператором.

Стан телефону: тачскрін - на 5 із 5, задня частина - на 4 з 5, трошки потерся від чохла (якщо ставити під певним кутом, потертості майже не видно)

В комплекті - лише USB шнур (новий, оригінальний) + в подарунок 2 захисні плівки на екран (із серветками).

Ціна - 2 350 грн., розумний торг.

Манібек присутній.

Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Всі Ваші зауваження чи пропозиції типу: "я там то бачив дешевше, дуже висока ціна, я краще зайду ... і куплю там тощо" прошу залишати при собі або ж спеціально для цього створити відповідну тему.

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ.

Оскільки я попередив про те що флуд тут зайвий, прошу модератора у випадку порушення цієї умови - відповідно карати користувачів, способом, який вважатиме за потрібне.

Дякую :D

post-10928-0-29512800-1292952784_thumb.j

post-10928-0-95913800-1292952792_thumb.j

Опубліковано

За сколько реально отдаш у меня есть 2200 грн.

2300 і телефон Ваш :friday:

обмін цікавить на андроїд спіса

Цікавить ЛИШЕ продаж! :rolleyes:

Опубліковано

як справи с GPS по Україні в айфонах??

Працює з GPS СУПЕР. Сам особисто перевіряв як йшов пішки та їхав на авто.

Як по Україні не знаю (далі Луцька та Луцького району не первіряв) , мабуть так як і в Луцьку, працює :)

Опубліковано

Товар в резерві до завтрішьного вечора.

Далі резерв за користувачем gates

Якщо я з gates не домовлюсь, то десь так з вівторка телефон буде далі у продажі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...