Перейти до змісту

Усім власникам автомобілів ШКОДА

bodiaMan

Рекомендовані повідомлення

Усім привіт)))

Для всих автолюбителів, водіїв-пілотів!!!

У нас на Волині активно діють автомобільні клуби, зустрічі, тусовки, гонки в крупі(час від часу), отож усім хто має автомобіль ШКОДА, спробуємо після нового року зібрати луцьких водіїв і організувати пробіг по місту)))

Потім можна в Крупу (політати троха)))), а там вже знайдемо зайняття для себе...В зустрічі будуть брати участь Міцубіші клуб, БМВ, може ще хтось ще приєднається...

Отож я скину ссилку :smile-zachot:http://www.skoda-club.org.ua/forum/showthread.php?tid=40779 :smile-zachot:

Усім хто має пропозиції...вносьте будемо розглядати))) :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

+1

тільки потрібно дочекатись сніжку, вроді з настурної неділі уже почнеться зима :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мерседес-клуб теж тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мерседес-клуб теж тут.

я готовий підтримати ідею та прибути на відповідне місце дислокації. Які завдання та мета збіговиська?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто для мене метою буде порозпитувати хто з якими проблемами на Шкодах стикався і як їх вирішував, подивитись хто що дотюнив до своїх авто, ну і покататись на чомусь помотьоріше своєї фабки, якщо дадуть...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рух іде)))

Ну я рахую що можна не тільки одним брендом зібратись, а дійсно великою тусовкою зарулити в крупу і хто бажає помірятись силами)))

Але з РОЗУМОМ. Минулого разу коли Мітсубіші Клуб їхали колоною по місту, то біля там-таму спрацював принцип доміно, одноклубник вїхав в одноклубника, тому що якесь МуДеЛо виїхав на нексіа із Чорновола з правого ряду в лівий не зважаючи на колону, жостко різанувши, мовляв а шо???я не ведів....

розійшлися мирно без мордобоя...хто поїхав ганяти в крупу, а хто прямісінько на СТО)))

Тому шановні давайте ідеї, будемо втілювати в життя. Хто жоче снігу - той хоче дріфту, хто не хоче снігу той хоче драгу))))

Будьмо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблеми? :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спокійно, мазахака!

Щось я дивлюсь знов всі притихли... А, між іншим, сніжок якраз для дріфту на крупі! :woohoo:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо є то є...можна навіть не в Крупі а так на дорозі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мерсюки часу не втрачали http://board.lutsk.u...entry1052522124

Тю. Так якы проблеми. Звони мені і будемо разом тусити.

Машина ж то не основне. Головне человек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мерсюки часу не втрачали http://board.lutsk.u...entry1052522124

Тю. Так якы проблеми. Звони мені і будемо разом тусити.

Машина ж то не основне. Головне человек.

Базару нІмА... Просто хочеться щось масштабне організувати (ну хоча б напів масштабне) І ще одне... Щось багато де читаю що всі озабочені що зараз на крупу важко попасти ( важче ніж раніше) типу пару ривень на охорону вже не катіт... Як у вас там вийшло? Все чотко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не на одній Крупі земля зійшлася

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо є цікаві місця, де можна гарно польОтати, то готовий їх для себе відкрити... :horse:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...