Перейти до змісту

Продам залізо

Рекомендовані повідомлення

В звязку з апгрейдом продам

1. Відеокарта Sapphire Radeon HD2600 PRO 512MB AGP , трохи запилена , коробка , диск , шнурки . 300 грн

Опис тут

2.Модуль памяті DDR SDRAM GOODRAM 1024Mb (GR400D64L3/ 1G) PC3200, 400MHz, CL3 200 грн

Опис

3.Модуль памяті Hynix DDR 1Gb 400Mhz PC3200 (HYMD512646CP8J-D43) 250 грн

опис

4. Материнка Asrock 775VM800 , підглючує один слот на память , пропадає контакт , планки памяті витягнеш і вставиш --- працює нормально тиждень-два , даль знов потрібно переставляти . ЦІНУ ПРОПОНУЙТЕ САМІ

Опис

т. 066-429-59-35

Манібек 3 дні на всі позиції , крім материнки .

Потім , може , ще щось добавлю . :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привід DVD-RW ASUS DRW-1608P2S , повністю робочий , використовувався мало , дуже ним задоволений , але довелося поміняти на SATA при заміні материнки , ціну пропонуйте

Опис

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавить 2.Модуль памяті DDR SDRAM GOODRAM 1024Mb.. - але чи матиму грн буду знати взавтра в обід.. прошу притримати. дякую))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CPU Intel Celeron D 326 2.53 ГГц/ 256K/ 533МГц LGA775 робочий , лежить 3 роки після заміни на двоядерний Ціну пропонуйте

Опис

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить 1. Відеокарта Sapphire Radeon HD2600 PRO 512MB AGP, чи можливий торг, крім запиліность, якісь проблеми з нею були чи не?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить 1. Відеокарта Sapphire Radeon HD2600 PRO 512MB AGP, чи можливий торг, крім запиліность, якісь проблеми з нею були чи не?

Проблем не було , та й не грузив її сильно , колись купив , щоб Сталкер побігати , більше ничого і не грав .

Торг можливий в межах розумного .

Зараз є людина на комплект , як відпишеться --- буду знати точно , забере чи ні .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблем не було , та й не грузив її сильно , колись купив , щоб Сталкер побігати , більше ничого і не грав .

Торг можливий в межах розумного .

Зараз є людина на комплект , як відпишеться --- буду знати точно , забере чи ні .

В разі чого я на неї наступний, забравби за 265 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привід DVD-RW ASUS DRW-1608P2S , повністю робочий , використовувався мало , дуже ним задоволений , але довелося поміняти на SATA при заміні материнки , ціну пропонуйте

Опис

за 100 грн заберу,якщо нормально пише-читає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опис

за 100 грн заберу,якщо нормально пише-читає

Нормально , 3 дні манібеку , можна перевірити . Забрати можна в понеділок в будь-який час в районі пивзаводу ( біля бару "Земан" )

Поки що є покупці на всі позиції , в понеділок , якщо щось не заберуть --- я відпишусь . Завтра мене в місті не буде .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за мать з процом дам 200 грн!!!!!якщо підходить маякни 0673343679!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за мать з процом дам 200 грн!!!!!якщо підходить маякни 0673343679!!!!

Ок , в черзі .

Привід у нового господаря .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все продано , на манібеці .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закрийте .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...