Перейти до змісту

як це!?!?! робили і як воно було у далекому СРСР

alovin

Рекомендовані повідомлення

як це!?!?!(_екс) робили і як воно було у далекому СРСР.

Тут можете розказувати усе до чого ви додумувались у тому ділі в період правління СРСР, як і шо робили у цьому і які були проблеми стосовно цього теж можете розказувати вас ніхто не осуджуватиме, а навпаки це буде цікаво і весело почути. :) :) :rolleyes:

1264443961_xxxx.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото я не понял сабжа :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото я не понял сабжа :D

Дата випуску - МАРТ 1983))) Це спеціальна лімітована серія до 8 Березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як це!?!?!(Sекс) робили і як воно було у далекому СРСР

видається мені, що основний принцип залишився той самий :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аловін, якби трохи більше практики, ти б так не дивувася

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аловін, якби трохи більше практики, ти б так не дивувася

та я не дивуюся просто упаковка балона мені нагадала бивший талончік на маршутку, от і сміх трохі взяв і створив тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топикстартер ты чё курил????

Для того чтобы чтото делать в этом в 1983году нужно было родиться как минимум в 1968году. Учитывая что сейчас 2010 то тому кто мог (предположительно) что-то в этом делать сейчас лет эдак 42-45. Думаешь кто то с тобой будет откровенничать? Что ты хочешь смешное услышать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аловін - молода людина, в якої все ше тільки починається, все впереді, все ше ново і цікаво, а світ повен чудес. заздріть йому, старі циніки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аловін - молода людина, в якої все ше тільки починається, все впереді, все ше ново і цікаво, а світ повен чудес. заздріть йому, старі циніки!

тіпа ти вже старий і опитний ??? :lol::blush::lol: не сміши мене !!! :jeer: краще вважай себе молодим то довже проживеш на світі !

А щодо цікавості то так мені цікаво, адже я родився вже у вільній Україні коли СРСР вже розпалося з усіма своїми приколами і способом життя. А я цього всього не бачив тому й цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я цього всього не бачив тому й цікаво

ти думаєш за совка люди ЦИМ на вулицях займалися, а суворе жюрі виставляло оцінки за техніку та художнє враження? (як у всіми тоді абажаємому хфігурному катанні) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Эх, было дело в далеком 84...

Помню на дворе был теплый мартовский день и вся природа какбэ намекала. Вот мы с Галочкой решили попробовать, то, о чем все говорили, но никто не делал.

Дождались мы обеденного перерыва и поняли, что время пришло. Я ей подал условный сигнал и мы, что бы не видил начальник смены пошли в направлении каптерки, сначала она, а потом я. Но не тут то было... Увидел нас Петрович и спросил куда это я. А так как врять друзьям незя, мне пришлось признатся. Петрович, глянул на мое нерешительное выражения лица, ехидно улыбнулся и сунул мне в карман какой то клочек бумаги. Я достал, прочитал и увидил надпись: "Презирватив резиновый. Цена 2к" Тогда я не еще не знал, что это, но догадывался... что в этот момент я стою на пороге чего то нового и неизвестного.

Так, что то меня понесно на воспоминания.

alovin, даю тебе гарантию, что с того времени процес не изменился практически, все так же и столько же ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ?бались точно так як і сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ванус, не зовсім. Тоді за ідею - виробництво строітєлєй комунізма :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не зовсім по темі, але не міг не виложити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все было, как и сейчас. Такие, как топикстартер, к примеру, делали это утром в санузле.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

между прочим, все мы ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не всі - це точно.

Секс був, є, і буде. Можливо, раніше не настільки широко використовувався оральний секс.

А на рахунок СССР скажу - тоді все однаково сіренько оформлялось... І оформлення упаковки презервативів нічим не відрізняється від упаковки, скажімо, телевізора, або (хі-хі!) противогазу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alovin, шота я не вкурив нічого! Тебе цікавить сам процес? - В інеті детального відео безліч! Із презервативами і без оних. Чи тебе цікавить як це так в роки СРСР люди ВЗАГАЛІ це робили? Дик, робили! І досі ніби процес усім подобається.

Ну, можливо, були певні незручності у людей, що жили в комунальних квартирах із тонкими стінками. :)

А якщо хочеш більш детально - то ось тобі наглядний приклад:

http://www.youtube.com/watch?v=7_W_-75IZgw

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не зовсім по темі, але не міг не виложити

Це вже наслідок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо автор мав на увазі, що упаковочка доволі стрьомна :) І не викликає жодного статевого потягу, а не те, що сьогодні.

935a89875958.gif

Спеціально для alovin :)

Картинка тільки для дорослих.

ae3ccba8ffc8.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну певно в тіх совєцкіх презервативах гума була крепка, щой в сраку можна було пхати, і не боячись, що порветься. :0076::0077::0094: :0094: :0105: :0105: :0105::0155::_06::_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

упаковочка доволі стрьомна І не викликає жодного статевого потягу, а не те, що сьогодні.

встає на упаковочку???арігінааально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от шо робить з людьми маркетингова стратегія виробників гандонів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

упаковочка доволі стрьомна І не викликає жодного статевого потягу, а не те, що сьогодні.

встає на упаковочку???арігінааально...

Та ні))) Але тільки як уявив, що у цікавий момент я дівчині пропоную іздєліє 80 якогось року - відразу бажання пропадає:):hug:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...