Перейти до змісту

Поспішаємо купити мобільний

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто планує придбати мобільнийдо Нового року , раджу робити це до числа 15.

Зараз хороший курс євро\долар і ще не почався передсвятковий ажіотаж.

Опубліковано

Поки що доступний (є на вітрині)-E2370 Е2370

B2710 Має потужнішу камеру.В продажу в Україні очікується в кінці зими, на початку весни.

Опубліковано

Nokian

Дякую, про відмінності Е2370 і В2710 я знаю. І камера мене цікавить в останню чергу :)

Якщо не секрет, звідки інфа про те, коли В2710 з'явиться у продажу?

Опубліковано

раритет можете дістати? Цікавить Sony CMD J5, Sony CMD Z5, Siemens ME45, Siemens SL45 (той, шо з слотом для флеш-карточки). Ви ж обертаєтеся в кругах "мобільних", то може таке з часом "вспливе" у Вас. Не забудьте тоді про мене, буду вдячний (в грошовому еквіваленті) ;)

Якщо не секрет, звідки інфа про те, коли В2710 з'явиться у продажу?

читайте аналітику в неті трохи, і знатимете те ж

Опубліковано

Зараз на ринку пиловодозахисних телефонів є лише Nokia 3720( знайомому вже два рази міняв екран, бо раз втопив, другий побив),та Samsung E2370.

Якось дивно співпадають цифри в номері моделі.

Попит на такі телефони є.

Зараз перед Новим роком гребуть все, тому Самсунгу нема ніякого сенсу пускати у продаж майбутній хіт.

Швидше за все цю модель, як Нокіа на дві сімки запустять в продаж у мертвий сезон (початок весни), щоб мати продажі і тоді.

Отож скоро побачимо . чи справдиться.

Опубліковано

Такі раритети ще працюють у людей.

Але той , хто купував SL45 за 600 дол свого часу , навряд чи продаватиме його зараз за 20.

Хіба,що як глючити почне.

Тому шанси придбати справний такий телефон малі.

Але буду мати на увазі!

Опубліковано
читайте аналітику в неті трохи, і знатимете те ж

В тому то і справа, що читаю :)

І різні джерела вказують на різну дату. А дехто навіть каже, що можливо цей телефон в Україну зовсім не будуть завозити. Попередня аналогічна модель - B2700 (не плутати з B2100), в Україні не продавалась.

А інформаційна служба Samsung Electronics Україна ось що відповіла на питання коли з'явиться у продажу В2710:

-------------------------------------------------------------

Телефон має вже бути у продажу. Запитуйте будласка у наших дилерів.

-------------------------------------------------------------

:)

Тому і цікавлюсь про джерело інформації.

А в Росії В2710 з'явився в магазинах на початку листопада, вже є багато користувачів та ціла купа краштестів :)

Опубліковано

Зараз на ринку пиловодозахисних телефонів є лише Nokia 3720( знайомому вже два рази міняв екран, бо раз втопив, другий побив),та Samsung E2370.

А чому знайомому не поміняли телефон по гарантії? На цю модель передбачена особлива процедура.

Опубліковано

А в Росії В2710 з'явився в магазинах на початку листопада, вже є багато користувачів та ціла купа краштестів

Спочатку треба сертифікувати модель в країні. На це йде купа часу та грошей,в Росії ринок значно більший та багатший ( до речі там Самсунг випереджає Нокіа по продажу , а в нас навпаки.)

В мене вже покуці теж робили краш тести для Е2370, а також включали Круга (співака ) на ньому під водою.Спостерігали круги на поверхні.

Закінчилось тим, що акумулятор тепер тримає лише тиждень.

Зрештою, якщо В2710 стабілізує ціну в Росії, то скоро він з,явиться і в нас,несертифікат.

Опубліковано

В мене вже покуці теж робили краш тести для Е2370, а також включали Круга (співака ) на ньому під водою.Спостерігали круги на поверхні.

Закінчилось тим, що акумулятор тепер тримає лише тиждень.

І це не дивно. Адже Е2370 відповідає сертифікату IP54, тобто захищений лише від бризк, а не занурення.

Я зараз користуюсь самсунгом B2100, теж неодноразово занурював його і фотографував ним влітку під водою :)

Жодних негативних наслідків - IP57, як не як.

Опубліковано

Ну от і почалося, Самсунг подорожчав на 50 -100 грн в середньому, і буде ще більше.

На черзі Нокіа.

Опубліковано

А ось що відповіла мені інформаційна служба гнусмаса, на запитання коли у продажу з'явиться B2710:

Интересующая Вас модель не будет продаваться в Украине. Мы можем

предложить Вам рассмотреть аналогичную модель, которая продается в

Украине , GT-E2370.

Доведеться таки замовляти зза-бугра. Надто вже цікавить мене ця модель :)

Опубліковано
до речі там Самсунг випереджає Нокіа по продажу , а в нас навпаки

Мені здається що і в нас вже випереджає.

А навіть якщо ні, чим це погано? Імхо, телефони Нокія в середньому кращі за Самсунг.

Опубліковано

Yaryk, я також шукаю B2710 і інфа ,що його в нас може не бути, не тішить взагалі. Хоча вже починають з'являтись відгуки з України про нього, але це поки що привезені з РФ.

max, давайте утримуватись від фраз "ХХХ краще за YYY", ато будуть холівари)))

Опубліковано

Ko3bMa, сертифікованих В2710 в Україні точно не будуть продавати. Несертифіковані ніби мають з'явитись у стайлуса, при чому, обіцяють ціну менше 100$ :rolleyes: . Але хто зна як довго пропрацює несертифікований...

На єбеї вже зараз можна купити B2710, з доставкою вийде менше 200$, і ніби маючи митну декларацію, можна спробувати самому офіційно сертифікувати його.

Я ще думаю, чекаю коли впаде ціна і продаю свій B2100 :)

Опубліковано

За 120 доларів , які складає різниця в камеру 2 мп у 2710 і 0.3 мп у 2730 , можна купити чудовий фотоапарат . :rolleyes:

Опубліковано

Ну таки є трохи

Одне можу сказати точно, якщо у нас на нього буде попит- на опті він неодмінно з,явиться.

Десь до відкриття купального сезону :blush:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...