Перейти до змісту

Iphone 4 16mb

YSTAS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Iphone 4 16gb

Привезений з Англії стан 10\10 ідеальний.Комплект повний + перехідник на блок живлення,

анлок+джейлбрейк.Встановлено навігацію та багато ігр.

Ціна - 6500гр.

Тел для довідок 0501707228

Опубліковано

800 доларів - це не "почті даром" !

нормальна ринкова ціна б/у трубки G4.

З Штатів можна привезти і за 600, якщо захотіти...

Опубліковано

походу, это почти даром. в чем подвох? :smile3:

"Подвох" - нема!!!! Повторюю що телефон привезений, мав блокаду на Orang, прошивка 4.0.1.В Англіі було зроблено кілька дзвінків.

Брав собі та появилась можливість взяти на 32 gb.

Почему так дешего?

Ціна яка влаштовує мене - без торгу.

Опубліковано

800 доларів - це не "почті даром" !

нормальна ринкова ціна б/у трубки G4.

З Штатів можна привезти і за 600, якщо захотіти...

Цілком згідний!!!

Але ціна яку я прошу мене влаштовує якщо без торгу.

Повторюю що стан на 10\10 з 10 (повний комплект)та й апарат вже намісці тому прошу......кого зацікавить.

Опубліковано

До дня Святого Миколая !!!! Ціна - 6400гр.

я б доплатив 2400. б/у телефон за 800$ на луцькій дошці буде проблематично продати...

Телефон має заводські плівки з двох сторін.

Опубліковано

да, ціна супер, де ти був раніше?????? Мій дружбан шукав європейку, для тих, що на поїзді не рівняйте з американкою!!!! І вже купив за 7600 грн. за таку ціну забрав би аж бігом!!!! Вдалої продажі !!!!

Опубліковано

да, ціна супер, де ти був раніше?????? Мій дружбан шукав європейку, для тих, що на поїзді не рівняйте з американкою!!!! І вже купив за 7600 грн. за таку ціну забрав би аж бігом!!!! Вдалої продажі !!!!

Оскільки сам не в курсах чому європейські кращі за американських?

Опубліковано

Новорічна знижка- 6400!!!!

В моєму розумінні "НОВИЙ"-це заводом запакований.В данному випадку телефон розпакований та підготовлений до роботи (хоча на ньому заводські плівки, немера та серія відповідно співпадають з вказаними на коробці)

Опубліковано

цена просто супер, imho. я так вообще был уверен, что он и за 6500 уйдет

Справа в тому що терміново потрібні гроші - в іншому випадку міг би і почекати.....

Опубліковано

Ціна 6300!!! Якщо принципово щоб був внесений в "білий"список так нема проблем + 100 гр.

Опубліковано

Всім дякую і вітаю нового власника з вдалою покупкою.Я думаю що він сам поділиться з враженнями та відпише відгук. :0011:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...