Перейти до змісту

Тренінг по НЛП

L0RG

Тренінг по НЛП у Луцьку  

43 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Є можливість у Луцьку провести тренінг по НЛП. Триває 4 дні. Тренінг платний, але ціна низька, порівняно з іншими, проводить досвідчений тренер... Хто що про це думає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю : що таке НЛП???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про що думає??? про НЛП? чи про тренінг? для таких запитів потрібно написати програму семінару, а слово НЛП не є тим на що люди кинуться і будуть платити гроші лише за назву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, хто та одна людина, яка проголосувала "піду"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю : що таке НЛП???

НейроЛінгвістичнеПрограмування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще б було цікаво почути що це за такий досвідчений тренер - у чому він досвідчений: освіта, досягнення, рівень знання технологій та практик того що викладає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot я зрозумів зауваження... Нарахунок нлп ось

http://ru.wikipedia.org/wiki/Нейролингвистическое_программирование

Програми семінару на руках немає, покищо, тренер визначається з датами,можу сказати що там буде подаватись матеріал починаючи з основ... а це лише невеличкий аналіз...

Детальнішу інформацію я озвучу з наступного тижня. Ціна за 4-денний тренінг з 10.00 до 18.00 з кофебрейками 500грн.

цікаво, хто та одна людина, яка проголосувала "піду"?

чесно зізнаюсь...я :D:blush:

ще б було цікаво почути що це за такий досвідчений тренер - у чому він досвідчений: освіта, досягнення, рівень знання технологій та практик того що викладає

Буде перша безкоштовна лекція, там можна задати усі питання, які вас цікавлять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про що думає??? про НЛП? чи про тренінг? для таких запитів потрібно написати програму семінару, а слово НЛП не є тим на що люди кинуться і будуть платити гроші лише за назву.

там вас всіх запрограмують що воно дуже всім вам треба і що треба ходити і приносити їм гроші ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені розказувати що таке НЛП не треба - цю байду починав вчити років десять назад, може більше. дещо використовував і практикую зараз.

дякую за відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

500 грн??

та я за піцот (з людини!!!!!) сам кого хочеш на шо хочеш запрограмую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так от ти і платиш, шоб стимул був. Думка, про те шо 500 оплочено не дає вірити шо ти нічого не навчишся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

500 грн??

Так саме це тренінг і дає, він навчає переконувати що чорне це біле...і т.д. ти можеш будь-кому вложити свої переконання, а він вважатиме їх своїми власними...

Якщо для тебе 500 це багато, то подивись скільки такі тренінги коштують в інших місцях, тоді питань не буде, це прийнятна ціна для Луцька, воно того стоїть, ви коли це пройдете самі зрозумієте наскільки ви зараз неправі... :):blush: Тимпаче я нікого не примушую, а лише ставлю до відома що таке є і в нас...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

надто багато непереконливого тексту, як для психолога

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені розказувати що таке НЛП не треба - цю байду починав вчити років десять назад, може більше. дещо використовував і практикую зараз.

дякую за відповідь

Особливо класно, коли маєш скелет, діючі техніки які застосовуєш у тій чи іншій ситуації, правда?

надто багато непереконливого тексту, як для психолога

дк я не психолог, і не тренер, я писав буде перша вступна лекція де сам тренер все розповість... непереконливого? яа я що когось переконую?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

500 грн??

Атвєти здєся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дабы от НЛП получить какие никакие дивиденды таких тренингов надо десятки.И то это только теория...а еще годы практики.

Лично писал курсовую в универе у пани Бискуб и могу сказать что судя по ценама каждый из нас должен отдать пару десятков тыщ гривеников что б научится элементарным вещам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

500 грн??

Атвєти здєся

Дякую за критику, вона скрізь повинна мати місце...

Тамґ, доречі, досить багато критики, я сам зацікавився і почитав інші статті, багато з чим здоровомисляча людина ну ніяк не може погодитись, і ви, напевно не знайдете жодної теми в інтернеті з думками лише з одної сторони...

Дабы от НЛП получить какие никакие дивиденды таких тренингов надо десятки.И то это только теория...а еще годы практики.

Лично писал курсовую в универе у пани Бискуб и могу сказать что судя по ценама каждый из нас должен отдать пару десятков тыщ гривеников что б научится элементарным вещам

посмію не погодитись, візьмемо наприклад техніку активного слухання, скажу чесно - сам використовую. особливо з дівчатами,

http://polbu.ru/lobanova_communiorg/ch03_i.html

навчився десь за 2 тижні після того як прочитав, а зараз це на автоматі...

У деяких людей це є заложено в голові, алеж не всі мають "дар" до чогось конкретного? цьому всому можна навчитись, так само як і грі на музичному інструменті, потрібно тільки бажання, і щось для цього робити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul, один з аватарів великого бога Капітан Очевидність, сказав все. А за 500 грн ви отримаєте хибну впевненість у своїх силах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Таких г****нiв часто бачив я,

Що всiм п****ть: я — гуру, я — учитель!

Несiть менi усi по три рубля

І мудростi вам дам я д***я.

А сам читать умiє по складам

І голосно пе**ить в компан’ї дам."

Лесь П., «Павлік Морозов».

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Таких г****нiв часто бачив я,

Що всiм п****ть: я — гуру, я — учитель!

Несiть менi усi по три рубля

І мудростi вам дам я д***я.

А сам читать умiє по складам

І голосно пе**ить в компан’ї дам."

Лесь П., «Павлік Морозов».

:D

Класний віршик!!!

Є такі люди... сам стикався... але є і ті у кого варто повчитись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лекції... платити.... Ще чого!

Он у жінок на 2-3 році подружнього життя цей дар з'являється абсолютно бесплатно :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лекції... платити.... Ще чого!

Он у жінок на 2-3 році подружнього життя цей дар з'являється абсолютно бесплатно :).

"Вся власть принадлежит женщинам, потому что у нас есть влагалище" (с) МегаФокс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

посмію не погодитись, візьмемо наприклад техніку активного слухання, скажу чесно - сам використовую. особливо з дівчатами,

http://polbu.ru/lobanova_communiorg/ch03_i.html

навчився десь за 2 тижні після того як прочитав, а зараз це на автоматі...

У деяких людей це є заложено в голові, алеж не всі мають "дар" до чогось конкретного? цьому всому можна навчитись, так само як і грі на музичному інструменті, потрібно тільки бажання, і щось для цього робити...

Поздравляю за 2 недели ты перешел из группы полнейших неудачников в группу лузеров.Теперь ты знаешь как проехать в троллейбусе по ученическому билету и как стрельнуть сигаретку у гопа не получив пи....наганяй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...