keeper Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 22:12 #1 Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 22:12 напевно за грн 900 увесь комплект:6 рибок - уже виросли великі, та ще є червячок який вилазить на поверхню тільки в темрявіта з усім потрібним обладнанням (компресор повітря, фільтр, градусник та нагрівач води)
Vorobeff Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 23:23 #2 Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 23:23 Вибач за оффтоп... Просто з цікавості. А як перевірити наявність черв"ячка?
fedor Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 23:32 #3 Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 23:32 Топікстартер вкажи який аквас (літраж, виробник), яке встановлено обладнання, фото.
pokemon Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 07:46 #4 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 07:46 так,по-перше,напевно чи за 900? по-друге,які рибкі,а то по приколу,може карасі якісь і вже виросли червячок то прикол,а як провірити що він вилазить,з фонаріком сидіти?
keeper Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 11:51 Автор #5 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 11:51 вибачаюсь .. я викидав фото, а воно не прикріпилось.. літраж 54л, рибки назви не пам’ятаю .. кому цікаво то може пошукати в гуглі назви (а черв’ячок можна в камінчиках пошукатиі знайти, я то його при чищенні акви бачив .. і дуже рідко, якщо вимкнути світло і придивитись)
keeper Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 11:54 Автор #6 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 11:54 так,по-перше,напевно чи за 900? по-друге,які рибкі,а то по приколу,може карасі якісь і вже виросли червячок то прикол,а як провірити що він вилазить,з фонаріком сидіти? десь так)))
fedor Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 15:49 #8 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 15:49 Топікстартер - опишіть акву. Її детальну характеристику...Розміри акви\виробник\який фільтр\який обігрівач\компресор\яке світло\грунт\.А то у вас получається продам машину з колесами за 900, а яка машина в якому стані невідомо.
keeper Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 16:44 Автор #9 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 16:44 Топікстартер - опишіть акву. Її детальну характеристику...Розміри акви\виробник\який фільтр\який обігрівач\компресор\яке світло\грунт\.А то у вас получається продам машину з колесами за 900, а яка машина в якому стані невідомо.коли купував то я не цікавився виробником скла, фільтра .. звідки камінці привезені .. чи пройшли екологічну норму .. мені просто захотілось акваріум .. от і піддібрали для мене .. . А зараз вже не потрібен .. по причині переїзду.
EnClosed Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 16:53 #10 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 16:53 Топікстартер - опишіть акву. Її детальну характеристику...Розміри акви\виробник\який фільтр\який обігрівач\компресор\яке світло\грунт\.А то у вас получається продам машину з колесами за 900, а яка машина в якому стані невідомо.коли купував то я не цікавився виробником скла, фільтра .. звідки камінці привезені .. чи пройшли екологічну норму .. мені просто захотілось акваріум .. от і піддібрали для мене .. . А зараз вже не потрібен .. по причині переїзду.ти для цікавості піди в магазин і поцікався скільки він коштує я шось так дивлюся - ціна ппц як завишена.габарити в нього малі.54 літра - це мало.акваріум з вигляду не з топових...а те те шо на ньому під кришкою з врахуванням амортизації тоже треба було б переоцінитиа скалярії які на передньому плані - одні з найдешевших риб.такшо десь 700 грн його максимальна ціна.це якшо не ходити в магазин і не виясняти скільки він в тебе часу і тд і тп...
keeper Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 18:29 Автор #11 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 18:29 Топікстартер - опишіть акву. Її детальну характеристику...Розміри акви\виробник\який фільтр\який обігрівач\компресор\яке світло\грунт\.А то у вас получається продам машину з колесами за 900, а яка машина в якому стані невідомо.коли купував то я не цікавився виробником скла, фільтра .. звідки камінці привезені .. чи пройшли екологічну норму .. мені просто захотілось акваріум .. от і піддібрали для мене .. . А зараз вже не потрібен .. по причині переїзду.ти для цікавості піди в магазин і поцікався скільки він коштує я шось так дивлюся - ціна ппц як завишена.габарити в нього малі.54 літра - це мало.акваріум з вигляду не з топових...а те те шо на ньому під кришкою з врахуванням амортизації тоже треба було б переоцінитиа скалярії які на передньому плані - одні з найдешевших риб.такшо десь 700 грн його максимальна ціна.це якшо не ходити в магазин і не виясняти скільки він в тебе часу і тд і тп...я знаю ціну на новий акваріум (600грн пустишка)а + камінці, каряга всі риби та обладнання.. і знаю що один Птерегоплихт буде коштувати біля 70 грн.та й тогр ніхто ніколи не відміняв.. 850 грн
EnClosed Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 19:46 #13 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 19:46 Якби мені шось було не сильно треба і я хотів його продати,я би ставив меншу ціну зразу...я сьогодня був в магазині і можу сказати, шо за 600 грн можна купити НОВИЙ акваріум із освітленням і супутнім обладнанням...а та трава, шо там росте взагалі не в щьот да і камні тоже.рибка зараз може і коштує 70 грн.тільки кому нада старезна рибка яка може і здохнути.фішка всього нового - в тому шо воно НОВЕ!!!а ти хочеш збагрити своїх старих риб,компресори і нагрівачі яким невідомо скільки,і само собою по гарантії їх вже не вернеш я думаю цей акваріум з САМОВИВОЗОМ ше довго буде в тебе стояти...бо на заказ такий вот агрегат взагалі обійдеться в гривень 200...
mix_forever Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 08:04 #14 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 08:04 а фішка акваса в тому, шо він запущений, там сформована екосистема і все працює. то плюс.яка в дупу гарантія на нагрівачі, компресори і т.п.?Чоловіче, ти хоч троха петраєш в тому шо пишеш? Чи так, аби язиком ляпати? Я в свій аквас, за один грунт чуть не 100грн заплатив. Риба, навпаки може здехнути, якшо ти її тіко купив і хз в якому вона стані. А риба ,яка прожила в тому аквасі довгий час - не здехне, бо, як я вже казав - то є екосистема і вона працює.Досить молоти єрунду.
keepo Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 11:13 #15 Опубліковано 13 Грудня, 2010 в 11:13 Птерегоплихт буде коштувати біля 70 грн. ви спробуйте його продати в якийсь з магазинів за таку ціну візьмуть в кращому випадку за половину. Цікавлять скалярії: висота тіла (без плавників), вік, бажано б було детальніші фото. Ну і ціна, звичайно. Аналогічно цікавить коряга. бо на заказ такий вот агрегат взагалі обійдеться в гривень 200... оскільки скло гнуте, то ніякого "на заказ" бути не може, це економічно невигідно, кажу вам як людина, яка виготовляє акваріуми
keeper Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 09:55 Автор #16 Опубліковано 14 Грудня, 2010 в 09:55 дааа ..)))) видно відразу хто зовсім немає тями у сфері акваріуму і рибок, а хто розбирається..)))) .. всім дякую .. )))ціна 750, буде триматись до кінця. .. думаю за тиждень буде змога з доставкою (оскільки очікую машину з ремонту)окремо нічого не продам .. тільки весь комплект .. кого цікавить, то приходьте на огляд.. дякую. мій тел:0637075555
EnClosed Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 10:47 #17 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 10:47 не нада тут строіти з себе умніка.в мене акваріум був дома більше 10 років і я шось та знаю.і не треба бути сильно в тому обізнаним, шоб логічно розмислити, шо в кожної живої тварини є термін життя..а у кожного нового товара - строк гарантійного обслуговування...оскільки тут не повідомлялося ні того ні іншого,то не треба тут розказувати басні Крилова.Сам пише - мені захотілося і мені підібрали..а потім включає умніка акваріумної справи.і взагалі ізначальна моя мова була про то шо якшо хочеш позбавитись від чогось требе ставити адекатну цінуа то пощітав шо вложив в нього сто років тому і тепер ті самі гроші хоче вернути.
keeper Опубліковано 17 Грудня, 2010 в 19:50 Автор #18 Опубліковано 17 Грудня, 2010 в 19:50 скільки я вклав і за скільки хочу продати - це моя справа ... і це цілком реальна ціна... . а коли підібрали - це не означає що я ламер і не цікавлюсь тим що собі придбав!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.