Перейти до змісту

Шукаю лікарський препарат

mix_forever

Рекомендовані повідомлення

Власне, сабж.

Препарат специфічний, недешевий, тому його нема майже в усіх аптеках Луцька. Наразі купували лише в аптеці онкодиспансеру... Але дорогувато...

Може хто має вихід на склади фармацевтичних компаній, на кшталт, ВолиньФармПостач та ін. В них, кажуть, буває.

Загалом мені потрібні дози по 500мл. На 2-3 курси по 5 доз... тобто 10-15 доз.

Якщо хтось зможе допомогти - буду вельми вдячним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стикався з проблемою наявності медпрепаратів... якщо їх не має і не можна замовити в інтернет магазинах, тоді й в постачальників не знайдеш. приходиться купувати за кордоном :( а взагалі ось тут вроді як є ціна, повинна бути і внаявності. Удачі в пошуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне, сабж.

Препарат специфічний, недешевий, тому його нема майже в усіх аптеках Луцька. Наразі купували лише в аптеці онкодиспансеру... Але дорогувато...

Може хто має вихід на склади фармацевтичних компаній, на кшталт, ВолиньФармПостач та ін. В них, кажуть, буває.

Загалом мені потрібні дози по 500мл. На 2-3 курси по 5 доз... тобто 10-15 доз.

Якщо хтось зможе допомогти - буду вельми вдячним...

Поспрошаю у отца...только даже если есть товар ,то вряд ли продадут по ценам склада.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі порадив би звернутись в аптеку "Доктор" (в центрі біля Бім-Бому). Там, якщо навіть немає меикамента в наявності, через кілька днів після запитання про медпрепарат, він з'являється. Такий в них принцип роботи. Хоча по цінам ця аптека явно не з дешевших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вообще то посмотрев на болезни к которым применяется препарат,думаю лучше будет махнутся в Киев и не тратить время на ожидание ответов

Да и на всякий случай влеплю ссылку

Дам знать о результате около 19.00

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В онкодиспансері препарат буває, але мало і розгрібають. ціна - 250-260грн за банку... надіявся найти дешевше, або хоча б просто найти, шоб не чекать, коли привезуть і не моніторити щодня той диспансер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зеротул вірно каже, підтримую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі порадив би звернутись в аптеку "Доктор" (в центрі біля Бім-Бому). Там, якщо навіть немає меикамента в наявності, через кілька днів після запитання про медпрепарат, він з'являється. Такий в них принцип роботи. Хоча по цінам ця аптека явно не з дешевших.

Людина з "ВолиньФармПостач" порадила звернутися в "Доктор". Якщо там немає, то шукати інші виходи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закривайте.

Дякуючи Зеротулу знайшов препарат в необхідній кількості і за адекватною ціною...

Велике дякую! З мене, при нагоді, пивас і до пиваса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
:rolleyes: Можу допомогти з пошуком якщо комусь і ще потрібно. Міксу допоміг найти по дуже не дорогій ціні :0002:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Метандростенолон,анабол,сустанол,анаполон,вінстрол,дека дураболін і т.д.  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:rolleyes: Можу допомогти з пошуком якщо комусь і ще потрібно. Міксу допоміг найти по дуже не дорогій ціні :0002:

Цей препарат, чи можете інший?

Цей. За інші потрібно питати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...