Перейти до змісту

Закордоний паспорт

toni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь-ласка скільки зараз стоїть зробити закордоний паспорт срочно.І якій штраф за згубу закордоного паспорта. Дякую

Опубліковано

Скорее всего ни какого штрафа не будет. Но слыхал я тут краем уха что если примут какой то там закон, то в феврале в свет выйдут новые паспорта - пластиковые. По которым на недлительный срок можно будет выезжать в страны "шингена". Представляю сколько будет стоить такой паспортец :)

Опубліковано

Я не знаю де ви берете такі ціни, але я тиждень тому подала докумети на закордонний паспорт. Ціна питання - 520 грн. Пообіцяли зробити до Нового року.

і взагалі:

Опубліковано

Так мова йде про терміновий...

Суть питанння змінюється в залежності від того, як розставити розділові знати в реченні: "Підкажіть будь-ласка скільки зараз стоїть зробити закордоний паспорт срочно."

Якщо "Підкажіть будь-ласка, скільки зараз стоїть зробити закордоний паспорт, срочно." - суть - підкажіть терміново, як зробити закордонний паспорт, на що я і відповіла)).

Якщо "Підкажіть будь-ласка, скільки зараз коштує стоїть зробити терміновий закордоний паспорт срочно?. Тоді мова йде про терміновий )))

Опубліковано

2 тижні - це десь 1100 грн,я робив собі такого в липні (зараз хз,може і 1200)

місяць - 480-520 грн,десь в цьому районі

від 3-7 днів - ціна питання від 1500 і більше

Опубліковано

2 тижні - це десь 1100 грн,я робив собі такого в липні (зараз хз,може і 1200)

місяць - 480-520 грн,десь в цьому районі

від 3-7 днів - ціна питання від 1500 і більше

і до речі на Шевченка там без довідок на судимість і без сплати рахунків,просто платиш декілька гривень і вони самі тобі рішать всі чекі і довідки - строго і сердито,так і треба щоб було...

але одним вухом чув,що звідти вони вже перебрались,чи ні...... ну не знаю,треба розпитатись

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...