Перейти до змісту

Де в Луцьку роблять смачний Глінтвейн

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Непоганий гінтвейн у Фелічіті (там є 2 види) і у Швейку! 

в фелічіті ...там не по 50 грам ...Глінтвейн?.....у швейку ...мМ недорого =))))

хотілося б грам за 200.... до 15-25 грн ...

Опубліковано

в Майдані колись був, як зараз не знаю.

грам 200, до 15 - 25 грн і хороший, то це тільки в домашніх умовах :smile3:

Опубліковано

Непоганий гінтвейн у Фелічіті (там є 2 види)

Вообще-то 3. И очень вкусные. Как из красного, так и из белого вина.

Опубліковано

Тоді мабуть тобі сюди http://ill.ru/news.art.shtml?c_article=1750

Купи пляшечку смачного вина, інгрідієнти додай на свій смак і насолоджуйся довгими зимовими вечорами... заодно горло підлікуєш :friday:

Опубліковано

блін дома сумно ..... 4 стіни на ене вже почитають давити ...психологічно .... тре кудись виходити =)))

Тоді мабуть тобі сюди http://ill.ru/news.a...?c_article=1750

Купи пляшечку смачного вина, інгрідієнти додай на свій смак і насолоджуйся довгими зимовими вечорами... заодно горло підлікуєш :friday:

уУ ...дякую ... я й незнав що стільки їх =) ...і ще по рецепту .... =)))) зими нехватить їх перепробувати ...зіп"юсь =)))))

Опубліковано

блін дома сумно ..... 4 стіни на ене вже почитають давити ...психологічно .... тре кудись виходити =)))

...Або когось додому запросити :blush:

А взагалі ніде не пила такого смачного глінтвейну, як в горах. Після спуску з Драгобрату, стаканчик тої смакоти і знову кататися. Так що ще один варіант - лікуй горло і збирайся в Карпати :D Заодно обстановочку зміниш.

Опубліковано

ти шо !!! не буть тряпкой !! хоч я тебе вилічу?!?!

можна десь зустрітись посидіти , я захвачу з собою девяностоградусну настоячку і абцента, і вмить зробим з тебе бодрєнького огурчика і твоє горло як рукою зніме !!!

Опубліковано

У Браво непоганий глінтвейн.У Фелічіті рекомендую спробувати білий глінтвейн.Хоча найкращий - це дійсно зроблений в домашніх умовах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...