Перейти до змісту

Ніші кінотктри

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згоден нарахунок реконструкції, коли небуло Адреналіна - то багато людей ходили в промінь, нічого кращого небуло, там було 1 побачення з дівнчиною, яка стала потім моєю дружиною, такшо нескажу шо це гадюшник і тд. просто люди самі таке зробили... культура наша бажає кращого...

Опубліковано

Shcoder, це я до того що фраза

а поскольку репертуар Проминя и Адреналина состоит из "жвачки" чуть менее, чем полностью, то удивляться нечему

Мяко кажучи не відповідає дійсності.

Опубліковано

На рахунок культуры, то в мене клавіатура тормозить вдома, тому і стільки помилок буває :) та й тут не йдеться про правопис.

Я коли вже добавив тему то тільки прочитав, скільки там помилок, але тут люди грамотні, зразу догадались у чому суть :)

Просто тут мова про те, що якось народ "деградує", це на мою думку, тому що навіть в театрі люди забувають що то не фільм, а живі люди, які викладаються на всі 100% щоб вам було цікаво і приємно. Просто на це все подивишся і стає прикро.

І чому в більшості люди "замовкають" коли якісь дядько крепкої статури каже комусь "завали хавальнік", а то заважаєш дивитись, тоді сразу стає тиша?

На рахунок адреналіну, я б там стільці в кінотеатрі поставив би по іншому, так в хаматному порядку, а то для тих у кого малий зріст не видно дивитись, тому що "по закону космічної підлості" спереду сяде висока людиана за чиєю голові нучого не видно взагалі, що добавляє не зручностей.

"Промінь", там просто судяться чия власність, а так коли все там "прихватизується", чи "приватизується", тоді там напевно буде кінотеатр, а то може і два, тоді в Адреналін мало хто поїде, тому що там хоть і все чудово, але район не зручний.

Опубліковано

Буваючи в кіно, намагаюся сідати подалі від потенційних джерел шуму. Майже завжди є така можливість. Коли вже буває нестерпно - роблю зауваження. Як правило, спрацьовує.

Але дивуватися з кінотеарту не приходиться. Люди приходять на концерти класичної музики, де також підчас виступу їдять цукерки (обов'язково у "шумних" обгортках), діляться з сусідами, що "варила вчора на обід", вгамовують своїх малолітніх (!) дітей і навіть по телефонуючи по мобілці в півголоса розповідають "блін, я на такому канцерті зара...."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...