Перейти до змісту

Продам Sony Ericsson K750i


fenmix

Рекомендовані повідомлення

Продам Sony Ericsson K750i. Стан - на трійку, але дзвонити можна, музику слухати теж. Функції теж годяться. В комплектації:

-USB кабель

-Зарядне (трохи погано працює, треба добре підключати)

-Інструкції, буклети.

-Карта памяті на 64 мб.

Телефон був привезений у 2006 році з Бельгії, як подарунок. IMEI білий, також наявна коробка з наклейкою, що підтверджує законність телефону і його носія. Телефон має подряпани, абсолютно погано працює джойстик, є пошкодження корпусу, але якщо замінити джойстик і панель, то він буде як новенький. К750 дуже добре використовувався для телефонних дзвінків і навіть поганий джойстик не заважав мені працювати з телефоном (входи в меню та дзвінки я здійснював цифровими клавішами, наприклад зайти в калькулятор: МЕНЮ>0>0< зайти в музику: МЕНЮ>7>3. Камера працює бездоганно, фоткати якісь події чи знімати на відео можна без проблем. Можна прикупити навушники і використовувати як МП3-плейер. Наявна українська і російська мова.

Писати сюди, або в аську, а потім вже й номер телефону дам.

ICQ: 370115524

Ціна: 180 грн (торг можливий)

Нікого образити не хочу. На місці зустрічі покажу можливі проблеми, де є подряпини і у вас буде час подумати, чи брати телефон. Це зроблено для того, щоб не було конфліктів.

Фото:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yandra Батарея тримає кілька днів. Ну в моєму випадку я заряджав телефон раз в кілька днів. Примірна ціна: 180 грн, за покоцаний корпус і поганий джойстик така скидка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...