Перейти до змісту

WarCraft III TFT Champ

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
чемпік був ваабще левий !!! якби знав не прийшов би !

лєвак повний... як це так ? :

- треба грати з 1 соперником до 2 побєд ...

- нема сітки лузерів !

Це взагалі був не чемп ! :smile3:

Не чесно... чого я повинен грати до 2 перемог з 1 людиною :??

не продумали ви... особливо Рондо... взагалі ... :smile3:

Правила були описані в першому пості. Якщо ти з ними був з ними незгодний, то треба було відмовитись від участі або внести свої конструктивні пропозиції. А взагалі то треба вміти достойно програвати :smile-zachot:

Опубліковано
Ітак підводжу результати, та роблю остаточні ухвалення:

1.Регістрація закінченна, бо набралося максимум гравців!

2.Чемаіонат буде проводитися за системою до 2-х виграшів3. За ухваленням багатьох гравців - чемпік перенесено з 17.02.07(Субота) на 18.02.07(Неділя)!!!

На 15:00 за Київом

4.Остальні правила - без змін... :ok2:

Отож в Неділю на три часа дня всі в клубі Вортекс ! Починаєм вчасно - тому незапізнюватися !

ГЛ ГГ Хф :ok2:

:smile3::smile3::smile-zachot:

вибачайте ... не побачив... автоматично подумав шо до 2 програшів... як нормальні чемпи...

якби побачив раніше то не прийшов би...

і взагалі щоб ви знали ... я програв гідно... :ok2:

першу гру виграв а далі 2 програв... а в 3 сопернику повезло шо в мене клава заглючіла... я нажав і думав шо нажав... а всетаки не нажав :)

І я мав 1 соперника проходити без проблем..

дякую за увагу !

Опубліковано

:ok2::):D:D:ok2::ok2::) Нема слів !!!

І ваше я думав всі розуміють для чого цей чемпік - але виявилося що ні !!! :smile3:

Ваше - це все було зробленно щоб зібрати еліту Луцьких гуймерів в Вар і для задоволення погоцать ))) І ці гроші нічьо нерішають... :smile-zachot: Нерозумію із-за чого так бегтежитися :smile3: !)))

Опубліковано

Чесно кажучи чемпіонат пройшов не на вищому рівні!!!! :) Є досить багато недоліків!!!

По-перше слід проводити чемпіонат по системі Double Elimination!

По-друге переможець отримує звання голови Луцького клану! Просто смішно! Якого клану?Яка в нього назва?

Пропоную провести повторний турнір але з обновленими правилами!!!!! :) Якщо хтось це хоче зробити то тема не є закритою!

Все! грайте на Battle.net Alkar це не сервер!

Опубліковано

Не э закритою ??? Наприклад моя тема - Регыстрацыя на чемп э закритою ! А якщо хоч - то роби безпитань !!! Я прийду - бабкы непомышають :ok:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...