alex1973 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 08:13 Поділитися #1 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 08:13 Убийственная медицина. Откровения проф. СтолешниковаВо-первых, молодых аспирантов болезни пока не волнуют; а кого волнуют – их волнует их конкретная болезнь и не более.Однако, поскольку геноцидарная медицина у криптоалиенов – это одно из оружий массового поражения гоев, приводить иногда примеры этой геноцидарной медицины я буду. И кто давно на сайте, тот знает, что иногда Холмс медицинских вопросов касается. Кто понял их, – тот понял, а нам надо идти дальше а не заниматься с двоешниками. Сейчас я снова приведу кое-какие конкретные примеры геноцидарности криптоалиенской медицины. Постоянно на них в жизни натыкаешься.http://gold-nike.intwayblog.net/?p=3066Что Вы думаете по этому поводу? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 08:30 Поділитися #2 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 08:30 єслі в кранє нєт води... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alex1973 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 08:35 Автор Поділитися #3 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 08:35 єслі в кранє нєт води...Перед тим як коментувати, хоча б 10% прочитав, а ярлики чіплятими всі вміємо... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VeryFate Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:18 Поділитися #4 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:18 "многа букофф" - асіліл. Для них ми гої, для мене вони жиди. А жиду в пику дати не гріх. Пропоную для перегляду фільм Еврей Зюсс 1940 року, "История его жизни была отражена в хрониках, легендах и даже гравюрах". Чорно білий, але дуже цікавий. Шедевр, хулі. Сподобались закони міста - смерть жиду за: вхід, торгівлю, секс з нежидівкою. Жидофф З.І. "Венеціанський купець" тоже з тої опери. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:33 Поділитися #5 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:33 Задолбали блоги типа "я знаю тайны и заговори мира" а вы все неучи,но так и быть я спущусь к вам и раскажу ужос какую тайну.Евреи все сговорились.Китайцы сговорились плодится как тараканы,тунгусы и караимы сговорились вымирать. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vadimaca Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:53 Поділитися #6 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 10:53 жесть, але доводи правдиві Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
reklamist Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 12:42 Поділитися #7 Опубліковано 29 Листопада, 2010 в 12:42 Ну чо, чтіво цікаве, тро піщи для роздумів там почерпнув. Треба думати... перетравлювати піщу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.