Перейти до змісту

Концерти в "МАЙДАНІ"

Гість @6PU}{@H

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

АФІША НА ЛЮТИЙ !!!!!!!!!!

10 лютого, в *Майдані*, разом з гуртом "КОМУ ВНИЗ" будемо святкувати 19-й офіційний День народження гурту. Запрошуємо істинних шанувальників Музики Високого Духу на це незабутнє дійство.

13 лютого буде програма в стилі "ОСТАННЯ НЕДІЛЯ" та живий виступ гуртів з Росії - INSIDE YOU(death/doom metal) та ALKONOST(Folk pagan doom metal).

22 лютого, в "МАЙДАНІ" очікується незабутнє музично-артистичне дійство - виступ "МЕРТВОГО ПІВНЯ".

Скоро Майдан порадують новою власною програмою наші друзі з Сімферополя - Ярослав Свєтлічний та "ВІРТУАЛЬНИЙ ДЖЕМ".

В березні-квітні до нас завітає гурт "БРЕМ СТОКЕР", композиція цього гурту увійшла в нашу першу збірку "ЗОЛОТЕ ПІДПІЛЛЯ".

Якщо може ще ви шось знаєте то дописуйте знизу.......

post-1109-1170628895.jpg

post-1109-1170628902.jpg

post-1109-1170628912.jpg

post-1109-1170628919.jpg

post-1109-1170628927.jpg

• 1 рік потому...
Опубліковано

Симпатично :-)

Это что за группа (по ссылке)?

Ти не повіриш! Я сам був в шоці (не слідкував за ними років 15) - це вокалістка Коррозії Мєталла.

Опубліковано

фак мой мозг, никто не смотрит спец тему по концертам?

ТЫК

Фростер (организатор) сказал, что вход по 30 грн...

Опубліковано

будто никто никогда небыл на концертах в майдане)Заказываешь зарание столик, или приходишь за пару часов до концерта и занимаешь место за общаком и пьешь пиво...потом подходит тетенька и платишь ей бабки)

Опубліковано
Сьогодні, типу, велике свято для всіх шанувальників якісного музону....так от, шо хотів сказати. Ввечері буде сейшн декількох гуртів, то-то Кінг Сайз, Аут Край..... + своєю присутністю та грою порадує Сергій Чантурія і ше декілька його друзяк музикантів. Так шо, підтягуйтесь на вечірню тусовку, буде кльово....

О, мало не забув, вхід ВІЛЬНИЙ!!!

©

Опубліковано

Опп-па, пайті шоль? Тіко я після Тараса Бульби ше не відійшов. Хотя Чантурія вроді як казав, що вони мають в Луцьку бути.

Опубліковано

Нєа.. ми лазили по Дубно. А іщо я бігав по палаточному городку і во всю глотку орав "ОВОД!!!". А потім мене почули і налили вотки :lol:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Фотки Чантурія та друзі (джем-сейшн) і Shadow Host & Dionis

і попередній анонс на місяць серпень:

18-24 - поліське літо з фольклором у Майдані (Індія, Кіпр, Кот"Д"Івуар, Ізраїль, Франція).

24 - День Незалежності України, танцювальна програма з найкращих українських хітів.

29 - Art Jazz Cooperation Рівне-Луцьк 2008 у МАЙДАНІ!!!

Учасники фестивалю:

1. Пікардійська Терція (Україна м. Київ)

2. Monorail Quartet (США - Польща)

3. Тетяна Балакирська та Олексій Наджаров – джаз-дует (Росія, м.Москва)

4. В’ячеслав Полянський та джаз-дуэт Ольга Войченко та Сергей Капелюшок (Україна, Київ)

5. Jazz band -„Art Time” (Україна, смт.Клевань)

6. Джаз тріо О.Баковського (Україна, м. Луцьк) та Валерій Колесніков (Україна, м. Донецьк)

7. Night Session Quartet (Польща, м. Грубешів)

30 - Stevie Ray Vaughan tribute from MOJO JOJO

©

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...