Перейти до змісту

Безкамерки

Рекомендовані повідомлення

я собі думав просто стару камеру порізати на лапшу – ось і жгути. але тра попередньо змити тальк, бо не триматиметься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь

У когось є потреба в герметику? Ось такому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У когось є потреба в герметику? Ось такому?

звичайно :smile3: в нас багато хто на такому їздить. я доречі теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder, по чому купуєш?

565 грн за 1 л чи 210 грн за 250 мл адекватна ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ХТ місцеві монополісти ломлять по $30/літр :dont: за 565 звичайно ж літру візьму. а ми її вже потім роздерибанимо самі :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

готовий взяти 0.25л. Коли ви плануєте замовляти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

має бути в вересні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

готовий взяти 0.25л. Коли ви плануєте замовляти?

замовлятиму на днях, але їхатиме довгенько

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По такій ціні і я літру візьму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я би взяв літру :) Лишусь мабуть на стенсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я би взяв літру :) Лишусь мабуть на стенсі.

Замовляла і на тебе

Отож, комусь ще потрібно 1 л герметика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То я заберу. Не питання ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Позавчора пробив задне колесо. Стенсовський герметик не зміг заклеїти невеличку дирочку(1,5 мм), просто витік весь і все. Прийшлося заклеювати покришку зсередини і ставити камеру, бо герметика вже не маю. Чекаю на кафелатекс ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з кафелатексом теж не все так гладко. в карпатах на сонці раптово "стрельнув" поріз, якому вже кілька місяців було :dont: добре, що на стоянці, а не десь на спуску. за 5-7 хвилин отвір знову не закрився тож довелося ставити камеру. при встановленні було видно, що герметика в покришці ще достатньо, але чому він не спрацював – геть незрозуміло. по поверненню додому мене чекав новий секс – камера крепко пристала до покришки, щоб її відірвати пішло майже півгодини. потім ще години дві на видалення старого герметика зсередини покришки. "народні методи" типу гарячої води з милом, термофена, спирта, розчинників на кафелатекс не діють, а тільки механічне видалення. при встановленні я залив десь 15мл того латекса і їх вистачило закрити всі старі отвори, включно з "карпатським". після встановлення залив ще 50мл на майбутнє. проїхав вже десь 200км, жодних проблем. отак…

кафелатекс під тиском майже не працює, а просто летить фонтаном. щоб заклеїти великий отвір, треба обов'язково зменшити тиск майже до атмосферного, а потім потихеньку підкачувати та слідкувати за процесом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Містіка якась. В мене зазвичай проколи нормально заклеювались стенсом. Можливо напоровся на якісь цвях з якого щось лишилося в проколі. Після того, як весь герметик витік, колесо ще тримало тиск в районі пів атмосфери. Катити вела можна було нормально, але їхати ні. Добре що це сталося по дорозі з гаража за 1,5 км від хати, а не десь в Звіровському лісі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Герметик приїхав!

post-9526-0-19371000-1443110309_thumb.jp

Комусь ще потрібен?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вчора пробився ввечері. Герметик не заклеїв, прийшлося віддирати старий герметик від покришки і ставити латку. Думаю це через те, що я полінувався виддерти одразу старий(стенс), коли заливав новий(кафелатекс). Віддирав покришку години мабуть зо три :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...