Перейти до змісту

Ремонт відеокамери

shevchenka

Рекомендовані повідомлення

Порадьте, де в Луцьку можна відремонтувати відремонтувати Sony DCR-HC37E MiniDV (щось не хоче брати касету). Зверталася в ремсервіс - там як завжди: попередня оплата, місяць часу на ремонт, а далі невідомо. Може хтось знає спеціалістів, які в тому розбираються. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте, де в Луцьку можна відремонтувати відремонтувати Sony DCR-HC37E MiniDV (щось не хоче брати касету). Зверталася в ремсервіс - там як завжди: попередня оплата, місяць часу на ремонт, а далі невідомо. Може хтось знає спеціалістів, які в тому розбираються. Дякую.

Можете принести якщо механніка

то на протязі тижня можемо зробити

реально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди нести?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди нести?

вул.Рівненська 54 Ремпобуттехніка

третій поверх.Вхід з двору.

з 9 до 18 годин крім неділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попутнє питання - роз"єм DVout в камері SONY DCR-HC14E теж зможете замінити ? Якщо так, то озвучте ціну та термін виконання будь-ласка (можна в ПМ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попутнє питання - роз"єм DVout в камері SONY DCR-HC14E теж зможете замінити ? Якщо так, то озвучте ціну та термін виконання будь-ласка (можна в ПМ).

Просто сам розьем перепаяти чи

в вас просто через DVout немаэ

сигналу.Якщо розьем перепаяти

то це коштуэ 160-240грн,а якщо

це не розьем то 400грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через необережність чи через брак виготовлення шнура відслоїлися вусики в самому роз"ємі. Який термін виконання ремонту ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через необережність чи через брак виготовлення шнура відслоїлися вусики в самому роз"ємі. Який термін виконання ремонту ?

Два три дні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Всі умови влаштовують. Буду знати до кого звернутися. :) Бордівцю знижка буде ? <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Всі умови влаштовують. Буду знати до кого звернутися. :) Бордівцю знижка буде ? <_<

Трошкі буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошкі буде.

"Трошкі" це скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трошкі буде.

"Трошкі" це скільки?

Наприклад якщо вартість

ремонту для звичайного

кліента коштує 300грн,

то для бордівця буде 230грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Зважився на ремонт. Відписав в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

I мені треба в Panasonic NV-GS6 перепаяти розєм 1394, скільки це буде коштувати. В мене сам розєм новий є в наявності???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

I мені треба в Panasonic NV-GS6 перепаяти розєм 1394, скільки це буде коштувати. В мене сам розєм новий є в наявності???

Приносьте зробимо розьєм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...