Перейти до змісту

Школярі платитимуть за харчування банківськими картками?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щось мені здається, що це не зовсім законно. Людина повинна мати право вибору, якщо я принципово некористуюся Приватбанком, що мені тоді робити?

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В університеті якому я навчаюсь, оплата в їдальні тільки по картці (будь-якій правда)

АЛЕ термінал Приватбанку. В принципі зручно, я використовую для цих цілей найпростішу кредитку без вводу пін-коду.

Опубліковано

В університеті є вибір : їсти чи не їсти чи піти кудись на обід. В школі дітям дають гроші в кишені і надіються що вони їх витратять на обід . А в садочку трошки інакше, там їдять всі , в сусідній магазин на чіпси не бігають. І тут мені пропонують при оплаті харчування моєї дитини дати трошки на розвиток банку імені "людяного" мера.

Опубліковано

Говорили, балакали про школи, а в садочках уже...

Встановили термінал Привату, з наступного місяця обов'язкова проплата харчування через термінал.

За цю послугу банк бере 2 грн. :blink:

Всі інші проплати (спеціалісти, на садочок) готівкою.

Що називається приїхали.

Під час мого навчання в школі батьки сплачували щомісяця енну суму за харчування, або був варіант з власним тормозком.

Що заважає наразі запропонувати батьтькам таку ж схему?

Порахували вартість стандартного обіду в школі, помножили на кількість днів і запропонували внести кошти на рахунок школи.

Готуються обіди всеодно в школі. Просто, доступно, прозоро. А в якому банку буде рахунок - це вже діло третє.

Так, на карманні витрати давали окремо, там булочку чи сік купити, але в основному батьки були у 99% впевнені , що дитина пообідала.

Ось така стара схема мене влаштовує повністю.

А викрутаси з карточками і іншою лобудою це, ІМХО, від лукавого і банка.

А приват своїми "покращеннями" вже задовбав. Для прикладу щоб продовжити картку (зарплатну чи пенсійну) затрахають мізки своїми "ненавязливими" пропозиціями відкрити депозитний рахунок чи іншою сранню (пардон за мій французький).

А що стосується роботи нашого мера, то перше що впадає у вічі - це авральний стан доріг. Принаймі за старого (як би він погано не працював) дороги звесни були залатані. А зараз хоч би до Пасхи встигли полатати.

Опубліковано

А що стосується роботи нашого мера, то перше що впадає у вічі - це авральний стан доріг. Принаймі за старого (як би він погано не працював) дороги звесни були залатані. А зараз хоч би до Пасхи встигли полатати.

Та це просто весна суха видалась. Ось піде дощик - почнуть латати :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...