Перейти до змісту

Підкажіть будь-ласка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

Вирішив зробити невеликий апгрейд комп*ютера(поміняти шось одне).

Конфігурація така:

мамка: Asus M3A78-Pro

проц: Phenom X3 2,1@2,3

опора: PQI 2 планкі по 2GB

відео: MSI 8800GT 512mb ОС

інше не настільки важливо.

Що мені б поміняти?

Опубліковано

Дивлячісь для чого...

Якщо дуже важлива бистродія і велика кість операцій - Я би порадив поміняти проца, на схожого тількі з більшрю частотою

Відео думаю вистачить, якщо відео 256 бітна.

Опубліковано

Однозначно проца.Це ще старий фен,жре багато,не гониться нормально. А на яку сумму апгрейд намічається? І хотілось би точну маркіровку комплектуючих побачити,проца особливо. Може я помиляюсь і це Phenom II .

Опубліковано

ну апгрейд намічається десь до 1000 грн.

Да відео шина 256 біт.

а проц тоді на якій міняти?

Проц Phenom 8450

Опубліковано

Щось типу Athlon II х3 445(3,1ГГц) або AMD Athlon II X4 640(3,0ГГц), ціна/продуктивність більш-менш нормальна. Краще другий,Ваша мамка не вміє розблоковувати проци. Ще й на пиво лишиться.

Опубліковано

а phenom II X4 немає смислу брати?

і ще в яку приблизно ціну можна цінити мій проц?

почітав шо цей атлон немає кешу L3 а це не дуже добре..

Опубліковано

Не один атлон не має третього кешу,це привілей феномів.Але в мене був атлон х3 425,який розблоковувався в повноцінний феном.Та Вам це не грозить,бо мамка не вміє розблоковувати проци,южний міст SB700,він без ACC. А наявність 3-го кеша дає приріст до 5-7%(дивлячись для яких задач). phenom II X4 є смисл брати,та він дорожчий(більше 1000 грн)з меншою частотою,в іграх буде програвати атлону з більшою частотою.Подивіться тести,в неті їх багато. Ваш проц новий коштує біля 400 грн,б/у до 320 грн.Для Вашої системи х4 хватить з головою.Тим більше вони непогано гоняться(під хорошим охолодженням).

В догонку тести,вивчайте http://www.thg.ru/cpu/amd_athlon_ii_x4_620_vs_phenom_ii/index.html

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...