Перейти до змісту

Nokia 5800

Vivatron

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

• Форма: Класична з сенсорним інтерфейсом

• Габарити: 111 х 51,7 х 15,5 мм

• Маса: 109 г

• Об'єм: 83 см3

• Сенсорний інтерфейс, оптимізований для управління однією рукою з тактильним зворотнім зв'язком

• Основний дисплей

- Розмір: 3,2 дюйми

- Розподільна здатність: 640 x 360 пікселів (nHD)

- До 16 мільйонів кольорів

- Формат кадру: 16:9

- Сенсор автоматичної орієнтації для повертання дисплею (Акселерометр)

• Графічний 3D двигун

• Роз'єм Micro-USB, USB 2.0 High Speed

• Роз'єм Nokia AV 3,5 мм

• Слот для карток пам'яті microSD, маленький роз'єм DC, підключення до комп'ютера MicroUSB (CA-101).

Слот гарячої заміни карток пам'яті MicroSD максимум 16 Гбайт

• 81 Мбайт внутрішньої пам'яті

• CSD

• HSCSD

• GPRS/EDGE class B, multislot class 32, максимальна швидкість 296/177 кбіт/сек (DL/UL)

• WCDMA 2100/900 з одночасною передачею голосу та пакетних даних, максимальна швидкість PS 384/384 кбіт/сек (UL/DL), CS максимальна швидкість 64 кбіт/сек

• HSDPA cat 6, максимальна швидкість 3.6 Мбіт/сек (DL)

• WLAN IEEE 802.11 b/g (тільки для версії 3G)

• Підтримка TCP/IP

• Вбудований GPS для пішохідної та автомобільної навігації

• Програма Nokia Maps 2.0 Touch

• 3,2 мегапіксельна камера (2048 х 1536 пікселів)

• Формат зображень: JPEG

• Оптика Carl Zeiss

• 3-кратний цифровий зум

• Автофокус

• Подвійний світлодіодний спалах

• Режими спалаху: увімкнена, вимкнена, автоматична, видалення ефекту червоних очей

• Баланс білого: автоматичний, для ламп накалювання, для ламп денного світла, для хмарної погоди, для сонячної погоди

• Автоматична експозиція урівноважена по центру; компенсація експозиції: +2 ~ -2EV з кроком 0,5

• Кольорові тони: нормальний, сепія, чорно-білий, яскравий, негатив

• Окрема клавіша камери

• Ландшафтна (горизонтальна) орієнтація

• Передустановлений редактор зображень

• Безпосередній друк на сумісні принтери

Хороший стан,на десплеї є мілкі царапини.

В комплекті телефон і зарядка.

Ціна 1500грн.

post-10429-0-40844500-1290157647_thumb.j

post-10429-0-49935500-1290157665_thumb.j

post-10429-0-21164000-1290157724_thumb.j

Опубліковано

Замiсть характеристик (кому вони тут нада) написавби комплект, скiльки вже йому, i причину продажу

Опубліковано

Що в комплекті і стан написано після характеристики,

Телефон привезений з Європи.Адаптований.

Якщо кого цікавить ще більш детальніша інформація (коли виготовлений,скільки години наговорино,яка прошивка ),то напишу пізніше.

Опубліковано

1000грн, тому шо тут сертифіковані з повною комплектацією з ідеал тачскріном ,Б/У по 1500грн продавали !!!!

Опубліковано

• Форма: Класична з сенсорним інтерфейсом

• Габарити: 111 х 51,7 х 15,5 мм

• Маса: 109 г

• Об'єм: 83 см3

• Сенсорний інтерфейс, оптимізований для управління однією рукою з тактильним зворотнім зв'язком

• Основний дисплей

- Розмір: 3,2 дюйми

- Розподільна здатність: 640 x 360 пікселів (nHD)

- До 16 мільйонів кольорів

- Формат кадру: 16:9

- Сенсор автоматичної орієнтації для повертання дисплею (Акселерометр)

• Графічний 3D двигун ---- це повна сміхота, в нокій він є тільки в Н900, 5800 в 3D повний тормоз

• Роз'єм Micro-USB, USB 2.0 High Speed

• Роз'єм Nokia AV 3,5 мм

• Слот для карток пам'яті microSD, маленький роз'єм DC, підключення до комп'ютера MicroUSB (CA-101).

Слот гарячої заміни карток пам'яті MicroSD максимум 16 Гбайт

• 81 Мбайт внутрішньої пам'яті

• CSD

• HSCSD

• GPRS/EDGE class B, multislot class 32, максимальна швидкість 296/177 кбіт/сек (DL/UL)

• WCDMA 2100/900 з одночасною передачею голосу та пакетних даних, максимальна швидкість PS 384/384 кбіт/сек (UL/DL), CS максимальна швидкість 64 кбіт/сек

• HSDPA cat 6, максимальна швидкість 3.6 Мбіт/сек (DL)

• WLAN IEEE 802.11 b/g (тільки для версії 3G)

• Підтримка TCP/IP

• Вбудований GPS для пішохідної та автомобільної навігації

• Програма Nokia Maps 2.0 Touch

• 3,2 мегапіксельна камера (2048 х 1536 пікселів)

• Формат зображень: JPEG

• Оптика Carl Zeiss

• 3-кратний цифровий зум

• Автофокус

• Подвійний світлодіодний спалах

• Режими спалаху: увімкнена, вимкнена, автоматична, видалення ефекту червоних очей

• Баланс білого: автоматичний, для ламп накалювання, для ламп денного світла, для хмарної погоди, для сонячної погоди

• Автоматична експозиція урівноважена по центру; компенсація експозиції: +2 ~ -2EV з кроком 0,5

• Кольорові тони: нормальний, сепія, чорно-білий, яскравий, негатив

• Окрема клавіша камери

• Ландшафтна (горизонтальна) орієнтація

• Передустановлений редактор зображень

• Безпосередній друк на сумісні принтери

Хороший стан,на десплеї є мілкі царапини.

В комплекті телефон і зарядка.

Ціна 1500грн.

Опубліковано

Якщо до нього купити наушники, юсб, стилус, флеха 8г.( це мiнiмальний комплект) якою мае бути його стартова цiна, автор як гадаеш? Бiльш як 850-900 не дам, да й то з умовою що ти дасиш копiю свого паспорта до нього, що пiдтвердить що тел. не крадений.

Опубліковано

1000грн, тому шо тут сертифіковані з повною комплектацією з ідеал тачскріном ,Б/У по 1500грн продавали !!!!

Перепрошую але ось реальні пропозиції продажу з форуму:

1.http://board.lutsk.ua/topic/71087-nokia-5800-xpressmusic-black/ -ціна 1800грн.

2.http://board.lutsk.ua/topic/71022-nokia-5800-xpressmusic-black/-ціна 1950грн.

3.http://board.lutsk.ua/topic/70591-prodam-nokia-5800-chorna/- зі значними подряпинами 1530грн

наголошую в мене телефон в хорошому стані,не топлений,не глючить,не крадений.Ціна поки що 1500грн.Я не спішу його продавати за 40 % вартості.

А за 1000 грн,зможу його будь-коли віддати базарникам.

• Графічний 3D двигун ---- це повна сміхота, в нокій він є тільки в Н900, 5800 в 3D повний тормоз

Це не мої видумки,опис взятий з офіційного сайту нокія.

Опубліковано

Якщо до нього купити наушники, юсб, стилус, флеха 8г.( це мiнiмальний комплект) якою мае бути його стартова цiна, автор як гадаеш? Бiльш як 850-900 не дам, да й то з умовою що ти дасиш копiю свого паспорта до нього, що пiдтвердить що тел. не крадений.

Так хто сказав що нема стилусу???? Він є ,є також медіатор.

Навушники (оригінальні),+карта 8г+юсб- тоді ціна буде 1600грн.

Відповідні документи:накладну купівлі,копію митної декларації і копію паспорта можу надати за вимогою.

Опубліковано

Так яж питав вiдразу який комплект? Було сказано телефон i зарядне, а тепер уже все чарiвним образом зявилось. Бажано ще коробку. Якщо все дiйсно в наявностi то можна торгуватись.

Опубліковано

Так яж питав вiдразу який комплект? Було сказано телефон i зарядне, а тепер уже все чарiвним образом зявилось. Бажано ще коробку. Якщо все дiйсно в наявностi то можна торгуватись.

Шановний "Kombat83" ви не уважно прочитали відповідь,або не зрозуміли мене.

В комлекті дійсно тільки телефон і зарядка,стилус і медіатор це такі дрібничики які я не вказував але вони також є.

А далі йде відповідь на ваше запитання:

Якщо до нього купити наушники, юсб, флеха 8г.( це мiнiмальний комплект) якою мае бути його стартова цiна, автор як гадаеш?

я відписав вам ціну по якій можу віддати апарат з новими навушниками,юсб і флешкою на 8гб,ціна без торгу.

Опубліковано

Так хто сказав що нема стилусу???? Він є ,є також медіатор.

Навушники (оригінальні),+карта 8г+юсб- тоді ціна буде 1600грн.

Відповідні документи:накладну купівлі,копію митної декларації і копію паспорта можу надати за вимогою.

Дам 1200 за повний комплект

Опубліковано

Потрiбно вiдразу писати конкретику що е в наявностi а чого нема i що докупите, тодi й всi питання вiдпадуть.

Без комплекту можу дати 950гр. за умов хорошого стану.

Опубліковано

kombat83 без обід,але я бачу ви дуже зацікавлені в шарі,бесплатний сир буває тільки в мишеловці.

Опубліковано

Та ніхто в такій комплектації більше не дасть! Я тиждень тому купляв з двома кабелями, зап.стилусом, вухами, диском, памяттю 8гб + усі папери з коробкою за 1500грн. А одна флешка коштує 180грн... Не треба розводити людей.

Опубліковано

Та ніхто в такій комплектації більше не дасть! Я тиждень тому купляв з двома кабелями, зап.стилусом, вухами, диском, памяттю 8гб + усі папери з коробкою за 1500грн. А одна флешка коштує 180грн... Не треба розводити людей.

я дам 1200 гр без проблем!!!!

Опубліковано

Я за тебе радий.Ніхто нікого не розводить ,хто буде реально зацікавлений той купить,+скину пару гривників.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...