Перейти до змісту

Акція від snikey

Marshall

Рекомендовані повідомлення

Привіт комрадам.

Недавно розмістив я оголошення про продаж свого телефончика

Хто не памятає (не бачив) посилання

Після успішного продажу телефончика сьогодні, я повідомив вельмишановного (не лінивого) snikey

що "допомагав" мені з продажем, і попросив виконати обіцянку (пиво з чіпсами)

на що він мене культурно послав, мотивуючи це тим що покупець не з борди а я барига обнаглівший.

Ось такий в нас є хазяїн свого слова: хоче дає слово, хоче - назад забирає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ссылка не работает, так шо ты пока будешь барыгой обнаглевшим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм ссылочка действительно барахлит,

так что не ясно кто и что кому из Вас обещал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усе по ділу кажись, і пиво з чіпсаками прийдеться snikey готувати:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію тебе Маршал, чесслово. Такі питання треба між собою вирішувати, а не виносити на осуд громадськості. В сраці нам твоє пиво і чіпси. Кинув тебе чоловяга - не май з ним більше справ. А не тре грязюку лити. Чи ти таким чином стрес хочеш зняти? Ц не вихід. Ти ж мужчина, тримай в собі такі речі. Як діти малі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з snikey пиво з чіпсами... :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не розумію тебе Маршал, чесслово. Такі питання треба між собою вирішувати, а не виносити на осуд громадськості. В сраці нам твоє пиво і чіпси. Кинув тебе чоловяга - не май з ним більше справ. А не тре грязюку лити. Чи ти таким чином стрес хочеш зняти? Ц не вихід. Ти ж мужчина, тримай в собі такі речі. Як діти малі.

але з іншої сторони,qaster, я з тобою не згідний - "він мене культурно послав, мотивуючи це тим що покупець не з борди а я барига обнаглівший" - тут людина дала себе правильно зрозуміти, "між собою" вже не получиться розібратись...розумієш? Він пробував...

Пацан сказав - пацан зробив!!!!! Оце правильно! :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут кагби, слово дав - тримай його, а то по клаві кнопати мастак - а на ділі ніяк? :duel:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так то так, але як пан Маршал доведе, що він дійсно продав телефон за 3000, а може він продав за 2000 а каже що за 3000??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...