Перейти до змісту

Акція від snikey

Marshall

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт комрадам.

Недавно розмістив я оголошення про продаж свого телефончика

Хто не памятає (не бачив) посилання

Після успішного продажу телефончика сьогодні, я повідомив вельмишановного (не лінивого) snikey

що "допомагав" мені з продажем, і попросив виконати обіцянку (пиво з чіпсами)

на що він мене культурно послав, мотивуючи це тим що покупець не з борди а я барига обнаглівший.

Ось такий в нас є хазяїн свого слова: хоче дає слово, хоче - назад забирає

Опубліковано

не розумію тебе Маршал, чесслово. Такі питання треба між собою вирішувати, а не виносити на осуд громадськості. В сраці нам твоє пиво і чіпси. Кинув тебе чоловяга - не май з ним більше справ. А не тре грязюку лити. Чи ти таким чином стрес хочеш зняти? Ц не вихід. Ти ж мужчина, тримай в собі такі речі. Як діти малі.

Опубліковано

не розумію тебе Маршал, чесслово. Такі питання треба між собою вирішувати, а не виносити на осуд громадськості. В сраці нам твоє пиво і чіпси. Кинув тебе чоловяга - не май з ним більше справ. А не тре грязюку лити. Чи ти таким чином стрес хочеш зняти? Ц не вихід. Ти ж мужчина, тримай в собі такі речі. Як діти малі.

але з іншої сторони,qaster, я з тобою не згідний - "він мене культурно послав, мотивуючи це тим що покупець не з борди а я барига обнаглівший" - тут людина дала себе правильно зрозуміти, "між собою" вже не получиться розібратись...розумієш? Він пробував...

Пацан сказав - пацан зробив!!!!! Оце правильно! :0002:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...