Перейти до змісту

Продам ВАЗ 2106

Elgernon

Рекомендовані повідомлення

Продається ось така машинка.

Коротко про неї:

- модель 2106

- рік випуску 1983

- мотор трієчний 1,5 в дуже хорошому стані (масло не бере, не коптить ... мерседеси обганяє)

- коробка 5-ти ступінчата жигулівська

- кузов модернізований (немає ручок на задніх дверках (на фото видно) повністю заварено, відкриваються виключно з середини; передні вікна суцільні; спойлєр; капот, крила тюнінговані, на фарах решітка(внутрішні фари сховані))

- салон замінений

- центральний замок, сигналізація

- якісна музика

- скол краски біля водійської дверки

- розхід в районі 8 літрів

Власник даної машини заробляє на хліб з маслом тим, шо варить чужі машини за гроші, а цю машину купував для себе, і відїздив нею благополучно 2 роки (це я до того, що стан кузова там ілеальний, після його заварки все повністю буквально заквашувалось в всяких антикорозійних приспособлєніях.

Машина продається за 2500 у.о. у звязку із бажанням купити щось буржуйського виробництва. Зацікавленим в покупці готові піти на символічний торг.

Телефонуйте 095-34-6789-2 Андрій

post-6343-0-70416900-1290024530_thumb.jp

post-6343-0-95432800-1290024664_thumb.jp

post-6343-0-59444400-1290024678_thumb.jp

post-6343-0-30811000-1290024706_thumb.jp

post-6343-0-43302300-1290024739_thumb.jp

post-6343-0-32765300-1290024754_thumb.jp

post-6343-0-77638800-1290024775_thumb.jp

post-6343-0-25898900-1290024828_thumb.jp

post-6343-0-35596400-1290024836_thumb.jp

post-6343-0-02279200-1290024882_thumb.jp

post-6343-0-59253900-1290024900_thumb.jp

post-6343-0-39231600-1290024932_thumb.jp

post-6343-0-91818000-1290024963_thumb.jp

post-6343-0-54819400-1290024992_thumb.jp

post-6343-0-46860900-1290025007_thumb.jp

post-6343-0-17265400-1290025108_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю якщо її повозити по селах її заберуть і дорожче навіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з якою метою заварено ручки ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим тидумаєш коли ти їдеш по дорозі (в 8-00 - 8-30 по вул.Дубнівській), непропускаєш пішоходів на переході, які доходять до половини дороги, а ти в цей час говориш!!! по мобільному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з якою метою заварено ручки ?

Ручки заварював власник, як він мені пояснив: "кому треба туди сісти, тому я сам з середини відкрию, а всім остальним нєфіг цапати."

А чим тидумаєш коли ти їдеш по дорозі (в 8-00 - 8-30 по вул.Дубнівській), непропускаєш пішоходів на переході, які доходять до половини дороги, а ти в цей час говориш!!! по мобільному.

Не знаю кому адресується дане питання, якщо мені, то я по дубнівській взагалі не їзжу, працюю на 40-му, живу на 33-му.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТО МЕНІ :-)))(НАЖАЛЬ ТАКЕ СТАЛОСЬ, АЛЕ ПІШОХОДИ ВСПІЛИ :-)), АЛЕ РЕАЛЬНО В СЕЛІ ТАКИЙ АПАРАТ ВІДІРВУТЬ З РУКАМИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТО МЕНІ :-)))(НАЖАЛЬ ТАКЕ СТАЛОСЬ, АЛЕ ПІШОХОДИ ВСПІЛИ :-)), АЛЕ РЕАЛЬНО В СЕЛІ ТАКИЙ АПАРАТ ВІДІРВУТЬ З РУКАМИ.

Як ти собі це уявляєш їздити по селам і продавати авто? Це всерівно що тобі взяти машину цегли, цементу та бітономішалку і їздити по селам питати - мо кому що треба змурувати :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ти собі це уявляєш їздити по селам і продавати авто? Це всерівно що тобі взяти машину цегли, цементу та бітономішалку і їздити по селам питати - мо кому що треба змурувати :D :D :D

Валянок, спокійно :) Я думаю, мався на увазі не заклик до продажу в сільській місцевості, а те що, машини, розцяцьковані дешевими понтами (а ля предмет продажу) дуже популярні серед жителів саме "глибинки". :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому у нас називають "тюнінгом" колхоз у вигляді наклейок, бризговиків Sparco, псевдоспортивного керма і накладок на педалі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Валянок, спокійно :) Я думаю, мався на увазі не заклик до продажу в сільській місцевості, а те що, машини, розцяцьковані дешевими понтами (а ля предмет продажу) дуже популярні серед жителів саме "глибинки". :D

Да я то в принциі спокійний. Я за справедливість просто. Одним можна витворяти тут що хочеш, а іншим і слова сказати неможна, відрозу РО чи ще щось в цьому роді. Я так розумію правила вони одні для всіх, чи я щось нерозумію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому у нас називають "тюнінгом" колхоз у вигляді наклейок, бризговиків Sparco, псевдоспортивного керма і накладок на педалі?

Тюнинг автомобилей — доработка автомобилей заводом-изготовителем или другими компаниями (Вікіпедія). тут добавлені не тільки наклєйки і бризговики. В описі про це і слова нема. тут іде змінене: мотор, коробка передач, змінені частини кузова (капот, крила, дверки, фари, спойлер, поміняний салон, поміняні передні бокові вікна (зверніть якої вони форми в класичного ВАЗ 2106. Це не говорячи про фактичний стан автомобіля. Чи що в Вашому розумінні тюнінг? Візьміть середню вартість жижуля6-ки 1600 уо. поставте там коробку 5-ку жигулівську, а не полонезовську - 200 у.о, зробіть там до такого стану кузов (я не говорю про вирізи, просто стан), покрасьте по людськи, всуньте нормальну музику, поставте сигналізацію + центральний замок, а ці перечислені роботи одинаково коштують що для мерседеса що до запорожця, сварщіку і покращіку пофіг що варити чи красити, він оцінює свою роботу а не машину яку варитьт/красить, поставте нормальний салон. А після цього вже подивіться в скільки вона Вам стане по грошах, по часові і по силах. Якби не необхідність грошей, ця машина б ні за що так не продавалась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Elgernon тачка КУУЛ і нікого неслухай!!!На свій товар свій покупець!Куплять мафмнку 100% впевненний - немавби свою МАШКУ купивби цю з задоволенням! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яких змін зазанав двигун? Що зроблено по трансмісії, за виключенням заміни КПП? Що з підвіскою, гальмами?

З наведених фото можна говорити, що при належному підході автомобіль не пройде технічний огляд відповідно до встановлених вимох і чинних Правил дорожнього руху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив вчора вживу - на фотографіях виглядає гарніше :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яких змін зазанав двигун? Що зроблено по трансмісії, за виключенням заміни КПП? Що з підвіскою, гальмами?

З наведених фото можна говорити, що при належному підході автомобіль не пройде технічний огляд відповідно до встановлених вимох і чинних Правил дорожнього руху.

Двигун замінений на 1,5 3-єчний, сам двигун не зазнавав змін, трансмісія - тільки мінялась кпп, амортизатори монро.

Цікаво, з якої причини Ви зробили висновок, що то не пройдете? там нема нічого забороненого, чи не справного. Даішніки претензій при зупинці не мають.

Бачив вчора вживу - на фотографіях виглядає гарніше :smile3:

Ну шо тут сказати, це коли дівчат фотографують, то потім на компюторі ретуширують, щоб гарніше виглядали, з машинами такого поки не роблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2450 уо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машина продана, і поїхала жити в Сокаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...