Перейти до змісту

Покупка и переоформление авто

SaniaWest

Рекомендовані повідомлення

Здраствуйте! Скажыте пожалуйста сколько сейчас будет стоить переоформление авто при покупке иномарки 80х годов с 1.5 - 2.0 л. двигателем ?, и сколько нужно времени на переоформление ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здраствуйте! Скажыте пожалуйста сколько сейчас будет стоить переоформление авто при покупке иномарки 80х годов с 1.5 - 2.0 л. двигателем ?, и сколько нужно времени на переоформление ?

виписуэться довідка рахунок на машину, вартість якої 550-600 гривень+податок зі сторони продавця. Часу займає десь 15 хвилин, потрібно паспорт і код покупцю.

Потім постановка на облік - за 2 дні можна зробити грошей десь потяне 1000-2000 гривень в залежності від потреби в техосмотрі мотора газового обладнання і деких нюансів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю біржову угоду відмінили ще 16 червня цього року, де тепер брати довідку-рахунок і як формується ціна, і % податку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довыдку рахунок можна взяти там, де раніше оформляли біржові угоди, Біля Мрео повно, там таблічки відповідні висять. нотаріуси не виписують і з-за деяких нюансів. Ціна формується з оцінки експертів при знятті з обліку, хоча я як купував то цну вписали таку як треба :rolleyes:, не знаю як там продавець порєшав... (але занижувати сильно не можна, як колись чисто символічно 10 гривень ) З цією суми платиться податок 1% (якщо продавець продає авто перший раз за рік) або 15% (якщо це перекупщик.) + ще там якийсь податок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sorry, продублювалось чомусь повыдомлення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...