Перейти до змісту

Потрібна порада

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

міг би купити процика E4400 і продати за помірною ціною q4 новий з гарантією виберещ модель , як інтересно qaster відпиши в ПП

Опубліковано

jeck,я розумію що про проц Е4400 це до мене,а не до qaster.В нього таких точно немає.Бо я вже сам запутався.Щоб розганяти,так це має робити людина досвідчена.А мамку вбити,то я і сам зможу,я так собі мислю.Хоча можна ризикнути,вона вже достатьньо попрацювалаІ чим дальше читаю про 4 та 2 ядерні проци тим більше плутаю.В одній статті пишуть*не ведіться на слово в *перспективі*В другій пишуть,що в перспективі ігри будуть задіювати 4 ядра.Я маю на увазі проци які можна поставити на мою материнку.

Опубліковано

Всем привет! Бачу тут такі професіонали, а шо ви скажите на счот мойого розгона?:

процесор - Q9400 2,66@3,63 GHz/6Mb/1333 (Noctua NH-C12P), видяха - Radeon Asus EAH4870/1 Gb@750/900 (3600) MHz, оперативка - DDR2 OCZ 1150 MHz (1090: 5-5-5-18) Reaper 2x2Gb (4Gb), винт - 1000 Gb Samsung SATAII 32mb, БП - Chieftec 500W APFC 14 cm (ATX 2.3, 20+4+6 pin, 4, 1*PCI-E, 7*HDD, 2*SATA), мать - MB Gigabyte GA-EP-45-UD3LR (rev. 1.0 А3), корпус - DELUX VENTO ASUS TA-861 (Noctua NF-P12), ОС - Windows 7 x64

І мої тести:

782ac49033d2.jpg

6e1bebcb25ed.gif

Опубліковано

При розгоні відяхі 780/965-отримав результати теста:

cfcbdcf28345.jpg

Но після 5 мін. ігри Call of Duty Black Ops система завісла з рипом! Нестабільна.:(

При розгоні 760/950 система стабільна і отримав результат:

7aa6aa2cf2df.jpg

Опубліковано

2  nikolayovich5 

Тут вообще то народ зібрався не піпіськами мірятися   :unsure: ,а намагається топік стартеру провести апгрейд компютера.

jeck,я розумію що про проц Е4400 це до мене,а не до qaster.В нього таких точно немає.Бо я вже сам запутався.Щоб розганяти,так це має робити людина досвідчена.А мамку вбити,то я і сам зможу,я так собі мислю.Хоча можна ризикнути,вона вже достатьньо попрацювалаІ чим дальше читаю про 4 та 2 ядерні проци тим більше плутаю.В одній статті пишуть*не ведіться на слово в *перспективі*В другій пишуть,що в перспективі ігри будуть задіювати 4 ядра.Я маю на увазі проци які можна поставити на мою материнку.

Вспомни як ти купував цей комп , тоді також говорили що 2-х ядерні процесори наше всьо :0002:, так то воно так, але зараз процесор з частотою 2ГГц ,даже двух ядерний нафіг нікому не потрібний.тесаме і з 4-х ядерним з частотою 2.4ГГц, ніякої перспективи він не має, без розгону .А платформа на 775 сокеті ,вже морально встаріла ,покрайній мірі вже актуальні дві новіших.

купи просто новий двох ядерний з частотою більше 3ГГц,і буде тобі щастя .А купувати на цю платформу дорогий 4-х ядерний процесор з великоб частотою безперспективно .А відеокарти Ge Force 250 достатню на вссьгоднішні ігри (правда дивлячись яке розширення монітора.)

Опубліковано

Тут вообще то народ зібрався не піпіськами мірятися :unsure: ,а намагається топік стартеру провести апгрейд компютера.

Ого!!!

Прикинь-тут дело не в длине члена,а в обьеме помощи топикстартеру.

Опубліковано

Прикинь-тут дело не в длине члена,а в обьеме помощи топикстартеру.

А у Вас что ли такой длиний, шо хвалитесь!

Я взагалі свої результати кінув, бо тут оверлокери з стажем і спитати Вас хотів по розгону!...:)

Опубліковано

блин во дает "оверлокеры" :lol: , а может оверклокеры?

Rock +100500

ТС, тебе нафик не нужны 4-е ядра, а что б погамать в игрули достаточно и 2!

если ищеш чтото под 775, как пример возми себе E7600 или же E8200(+ разгон) должен взять ~3.7 без +напряжения :ok:

Опубліковано

Я взагалі свої результати кінув, бо тут оверлокери з стажем і спитати Вас хотів по розгону!...:)

Ну так в чому проблема , створи нову тему і народ підтянеться і побалакаєм про розгон ,

Хоча мені кажеться ,що вже такі теми були. :)

Опубліковано

sergmaestro,мені Rock у 20 пості теж це радив.Я так і зроблю.Прикіну ціни.А то що платформа 775 сокет морально устаріла,так я знаю.Тільки я не розумію,коли візьму проц в районі 3,2ГГц для чого йому разгон?Задля спортивного інтересу?Цеж і охолодження треба,і мамка не нова,може лягти.

Опубліковано

sergmaestro,мені Rock у 20 пості теж це радив.Я так і зроблю.Прикіну ціни.А то що платформа 775 сокет морально устаріла,так я знаю.Тільки я не розумію,коли візьму проц в районі 3,2ГГц для чого йому разгон?Задля спортивного інтересу?Цеж і охолодження треба,і мамка не нова,може лягти.

Ти не зрозумів , до 3.2 можна розігнати того що є, а я раджу купити з офіційною чостотою 3 і більше ,якщо не хочеш заморочуватись з розгоном. 

Опубліковано

Rock,та то не ти радив гнати новий проц,а sergmaestro *если ищеш чтото под 775, как пример возми себе E7600 или же E8200(+ разгон) должен взять ~3.7 без +напряжения*.А БЖ в мене 650

Опубліковано

Ти не зрозумів , до 3.2 можна розігнати того що є, а я раджу купити з офіційною чостотою 3 і більше ,якщо не хочеш заморочуватись з розгоном.

Но можно розигнати проц. і отримати набагато кращі результати, ніж купляти нового, шо ти говориш за 3 ГГц!

Опубліковано

Так його ще розігнати грамотно треба.Як там в статті про розгон автор в кінці написав-*Таковы общие рекомендации и напутствия по началу долгого пути от обычного пользователя к махровому оверклокеру.**

Опубліковано

Так його ще розігнати грамотно треба.Як там в статті про розгон автор в кінці написав-*Таковы общие рекомендации и напутствия по началу долгого пути от обычного пользователя к махровому оверклокеру.**

Читать хорошо форуми и розжине, там нету ничего сложного и страшного!;)

Опубліковано

По перше,хочу подякувати всім хто приняв учвсть в обговоренні мого питання.Чесно,почерпнув для себе багато корисного.А те що по розгону думки трохи розійшлися,так це нормально.Дискусія це є дискусія.Повного *одобрямс* не може бути.І прийшов до висновку,на мою стару материнку щось дороге ліпити не має сенсу.Розжену проц і буду шукати щось Б\У в районі 3ГГц.Всетаки,це я зрозумів з нашої розмови,стабільність не розігнаного проца вище.Ще раз подякував усім.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...