Перейти до змісту

uTorrent і Datagroup

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть мені будь ласка, в мене "домашні мережі" від Датагруп швидкість 5 мб/сек. Так чому в мене торрент максимум качає 600 кб/сек.??? Роздача класна, настройки теж вроді би правельні, може датагруп ставить якісь обмеження на завантаження за допомогою торрент?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть мені будь ласка, в мене "домашні мережі" від Датагруп швидкість 5 мб/сек. Так чому в мене торрент максимум качає 600 кб/сек.??? Роздача класна, настройки теж вроді би правельні, може датагруп ставить якісь обмеження на завантаження за допомогою торрент?

5 мегабит/с - это и есть 600 килобайт/с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 мегабит/с - это и есть 600 килобайт/с

Дякую, а то блін на otvet.mail.ru Якісь ламери Мля пишуть самі не знають шо, ну кароче написали шо 1,5 мб/с. = 1500 кб/с. То я так прикинув шо 5 мб/с. це дуже багато кб/с. :)

І ще одне:

kB/s. це скорочення килобит чи килобайт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надо уже FAQ написать по тпким вопросам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виганяйте дітей гуляти на двір від комп'ютера...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 bit = 1 byte

5000 Mbit = 0.625 Mbytes

0.625 Mbytes*1024 = 640 Kbyte

Доречі хотів би розвнути дану тему в іншому руслі. Дуже задрали мене написи на жорстких дисках, для прикладу Western Digital взагалі внаглу пише на своїх вінтах 1Tb, 640 Gb.... хоча реально там інший об’єм. Для мене така невідповідність не є новиною, але даний маркетинговий хід збиває з толку. Відразу навчу вираховувати справжній об’єм.

Для прикладу вінт 1,5 терабайт насправді має 1500000000 байт, а отже 1,39 терабайт = 1430,5 гігабайт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...