Перейти до змісту

продається Ноутбук Acer Aspire 5740G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продається Ноутбук Acer Aspire 5740G

характеристика ТУТ

є ще гарантія і весь коплект

стан як новий

причина продажу : продавець хоче купляти стаціонарний компютер

ціна: 5200грн

Опубліковано

5100 грн

ноут ше в продажі !!!! ноут використовується дуже рідко і нагрузок на ного ніяких небуло, використовується переважно для часткової офісної роботи. гарантія на нього присутня.

Опубліковано

ноут ось такий: http://www.citrus.ua/shop/goods/notebooks/153/15284?utm_source=tradeone.com.ua&utm_medium=banner200x200&utm_campaign=tradeone

майже новий. не викосистовується, стоїть без діла, бо нема в ньому потреби !!! Тому й і продаю !!!

Опубліковано

срочно остання ціна 4550-4600грн Без торгу (діє до середи) бо там відїжджаю.

або можливий обмін на інший ноут з доплатою (доплата повинна складати від 2000грн) просто треба гроші мені

Опубліковано

FUJITSU SIEMENS AMILO A1650G, AMD Turion x64 Mobile Technology 1,8GHz,

15.4” LCD WXGA, 1280 x 800 pixel, 1Gb RAM, HDD 80Gb, ATI MOBILITY

RADEON Xpress 200 Series 128Mb, DVD-RW, Wi-Fi, Cart-Reader, PCI-Ex,

LAN, Modem, VGA, S-Video, USB 4x.,(але на екрані при білому фоні видно світліші частини і треба замінити інвертор, раз в тиждень-два при влючені в сплячий режим і при виході з нього екран залишається не підсвічуваним)

І з мене 2 тис.

Опубліковано

FUJITSU SIEMENS AMILO A1650G, AMD Turion x64 Mobile Technology 1,8GHz,

15.4” LCD WXGA, 1280 x 800 pixel, 1Gb RAM, HDD 80Gb, ATI MOBILITY

RADEON Xpress 200 Series 128Mb, DVD-RW, Wi-Fi, Cart-Reader, PCI-Ex,

LAN, Modem, VGA, S-Video, USB 4x.,(але на екрані при білому фоні видно світліші частини і треба замінити інвертор, раз в тиждень-два при влючені в сплячий режим і при виході з нього екран залишається не підсвічуваним)

І з мене 2 тис.

Звісно ні !!!! ні про який обмін на таке й неможе бути мови !!!

і ціна у мого ноута якраз те що требе, враховуючи характеристики , стан як у нового, + залишок гарантії.

Опубліковано

або можливий обмін на інший ноут з доплатою (доплата повинна складати від 2000грн) просто треба гроші мені

Я запропонував варіант. А не підходить, то вибачайте. Нічого кращого запропонувати неможу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...