Перейти до змісту

Продам iPod Touch!

Рекомендовані повідомлення

Продам iPod Touch 8GB з заду подряпаний, без навушників, з зарядним. б/в

Актуальна ціна 250 доларів, можливий торг...

Звертатись Icq 462351472 або мобільний 099 047 29 75 або в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обгрунтуйте ціну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ukrshops.com.ua/goodgod58933/Apple_iPod_Touch_8_Gb.html подивисьтут і все поймеш... тим більше торгу ніхто не відміняв пропонуйте свою ціну...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то 3g?

Ні це iPod Touch а не iPhone 3G....

ЦІНА знижена 220 USD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Айподи теж бувають різних поколінь, прадаватєль, він це мав на увазі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є пройти iPod, за ним йде iPod Tоuch схожий на iPhone 2G, 3G, 3GS, ну і відповідно самі Iphone....

iPod Touch оригігальний Apple, ціна його виправдана....

Знижую ціну до 210 USD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то ппц. ipod так же як i iphone маэ поколiння. 2g. 3g. 4g...

в тебе який? ато таке враження, що незнаэш що продаэш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то ппц. ipod так же як i iphone маэ поколiння. 2g. 3g. 4g...

в тебе який? ато таке враження, що незнаэш що продаэш.

Apple iPod Touch 3G прошивка 3.1.3 8 GB памяті - так краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3g на 8 гіг то той самий 2g тільки переіменований... Такий в Яблука маркетинговий хід, на 16 і на 32 3g, то зовсім інше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибпчаюсь помилився трішки з моделлю - Apple iPod Touch 2G прошивка 3.1.3 8 GB памяті ціна 200 usd торг умісний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

UP: Нова ціна 195 USD можлививий торг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фоткі його можна? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так фото можна ось...

post-4874-0-77747200-1289521360_thumb.jppost-4874-0-38858400-1289521384_thumb.jppost-4874-0-22655900-1289521412_thumb.jp

Сьогодні обновиви його до останньої прошивки також не проблема зробити відкат до будь якої іншої яку він підтримує...

Куплений був в USA і привезений сюди.... І новая ціна 190 USD

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із "зробити відкат на буд-яку прошивку" думаю проблема буде... За винятком того, якщо ви кожен раз при обновленні прошивки взламували плеєр та зберігали файл SHSH. У всіх інших випадках особливо успішно назад ви вже не відкатитесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із "зробити відкат на буд-яку прошивку" думаю проблема буде... За винятком того, якщо ви кожен раз при обновленні прошивки взламували плеєр та зберігали файл SHSH. У всіх інших випадках особливо успішно назад ви вже не відкатитесь.

Я маю на увазі що я обновив до 4.1, тому перпрошить раз ще раз на попередню прошивку буде не пролема... Ну звісно якщо кожні дві години шити нову прошивку (деяких інікумів знаю які так ipod поламали), тоді точно ніфіга вже не відкатаєш іне пне перепрошєш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дубль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не зовсім про те. З деяких часів Еппл почали боротись зі взломом таким дивним способом, вони почали слати так-званий файл-ліцензію. Тобто якщо ти вже прошився на вищу прошивку то ти в них зареєстрований під вищою прошивкою. Отой файл і зветься SHSH. І якщо його не зберегти то цілком можливо, навіть найбільш вірогідно, що назад, на 3.1.3 наприклад ви вже не відкотитесь. Хоча одного разу в мене вийшло)))) А взагалі-то прошивка 4.1 прекрасно взломується і шикарно працює, відкат може і не знадобитись....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НА рахунок відкату це питання кожного окремо, по скіко читав на форумав то джейлбрейк запросто робиться на 4.1, на 4.1 проблема тіко з анлоком модема на айфонах...

Я не такий сильний знаток в продуктах apple....

Пропозиція продажу остається в силі і ціну спускаю до 185 доларів, ну і як завжди торг...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даю 1000грн... ціна цілком реальна... без навушників, і стан в нього не дуже... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Твк зовнійшний вигляд дійсно не ахті, відписав в лічку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...