Перейти до змісту

Допоможіть, люди добрі

hyrurg

Рекомендовані повідомлення

Може в кого є приспособа для фіксації валів, щось подібне як на картинці. Хочу в своїй БМВ поміняти сальники клапанів, а без неї це троха проблемно. Якщо в кого є то візьму в оренду на пару днів.

post-912-0-12239100-1289306665_thumb.jpg

post-912-0-20948500-1289306656_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов в неті креслення такої штуки, хто можде виготовити і скільки це буде вартувати?

post-912-0-84374200-1289373007_thumb.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більш детального креслення нема? Попробую порахую скільки це коштуватиме і дам знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да-да. Не повне креслення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більш детального креслення нема? Попробую порахую скільки це коштуватиме і дам знати.

А що саме тра детально?, там, здається всі розміри є. Воно може виглядати і так

головне строга перпендикулярність вирізів до самої деталі

post-912-0-91694800-1289396648_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба матеріал (по кресленню сталь 3 - дешеве г...но). Якщо допуски великі то фрезернути можна, якщо точні то самі вирізи також зможу допомогти зробити.

Якщо є зварювальник (як варіант) знайомий.... ну теж допоможе з шматків сміття. На останок струбцина тобі в допомогу стане.

А для заміни МСК тобі більше "рассухарюватель" потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не потрібно там якоїсь спеціальної сталі, цю приспособу хоть с пластмасси зроби - вона потрібна тільки для того, щоб виставити вали, надіти ланцюги і прикрутити зірочки. І зняти цю приспособу.

Я взагалі і без неї обходився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба матеріал (по кресленню сталь 3 - дешеве г...но). Якщо допуски великі то фрезернути можна, якщо точні то самі вирізи також зможу допомогти зробити.

Якщо є зварювальник (як варіант) знайомий.... ну теж допоможе з шматків сміття. На останок струбцина тобі в допомогу стане.

А для заміни МСК тобі більше "рассухарюватель" потрібен.

Привіт. Можеш допомогти фрезернути таку штуку? Там головне строга перпендикулярність вирізів і їх розміри. Матеріал маєш чи треба шукать? Дай свій моб., обговоримо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відписав в приват, щось немає відповіді, чекаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

hyrurg, ну, що знайшов де зробити приспособу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, таке враження, що в Луцьку фрезерувальників нема, а може вони вимирають як мамонти від горілки :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таке враження, що в Луцьку фрезерувальників нема

так само як і токарів! ніхто вчитись на них не хоче, а ті, що є або п"ють, або толкові дядьки старої закалки і в них повно роботи!

буду на тижні в знайомого токаря запитаю, він казав, що в нього є колега фрезерувальник.

відпишусь.

З.І. а на авіазаводі не питався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді V.Wolf відгукнувся допомогти. Якщо не знайду рассухариватель, можеш допомогти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Сухарілка" є, без питань дам покористуватись.

050 076 86 87, Тарас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вроді V.Wolf відгукнувся допомогти. Якщо не знайду рассухариватель, можеш допомогти?

В мене особистого немає але то досить протий пристрій, (коротше кажучи важіль) зробити можна з підручних матеріалів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Всім дякую, сальнікі поміняв. Великий респект Babay і V.Wolf за допомогу!!! :smile-zachot:

Закрийте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де і як поміняв? Оприлюдни, будь-ласка, час виконання і ціни? Впевнений - багато кому знадобиться інформація, а виконавцям - безкоштовна реклама!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поміняв в гаражі мій товариш, а я йому допомагав. До речі,- ще також він класний спец. по автоелектроніці. Час виконання - 12годин(ввечері вже закінчили). Ціна - ну як вам сказати, пишіть в ПМ, а я його спитаю. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...