Перейти до змісту

Допоможіть, люди добрі

hyrurg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може в кого є приспособа для фіксації валів, щось подібне як на картинці. Хочу в своїй БМВ поміняти сальники клапанів, а без неї це троха проблемно. Якщо в кого є то візьму в оренду на пару днів.

post-912-0-12239100-1289306665_thumb.jpg

post-912-0-20948500-1289306656_thumb.jpg

Опубліковано

Більш детального креслення нема? Попробую порахую скільки це коштуватиме і дам знати.

А що саме тра детально?, там, здається всі розміри є. Воно може виглядати і так

головне строга перпендикулярність вирізів до самої деталі

post-912-0-91694800-1289396648_thumb.jpg

Опубліковано

Треба матеріал (по кресленню сталь 3 - дешеве г...но). Якщо допуски великі то фрезернути можна, якщо точні то самі вирізи також зможу допомогти зробити.

Якщо є зварювальник (як варіант) знайомий.... ну теж допоможе з шматків сміття. На останок струбцина тобі в допомогу стане.

А для заміни МСК тобі більше "рассухарюватель" потрібен.

Опубліковано

Та не потрібно там якоїсь спеціальної сталі, цю приспособу хоть с пластмасси зроби - вона потрібна тільки для того, щоб виставити вали, надіти ланцюги і прикрутити зірочки. І зняти цю приспособу.

Я взагалі і без неї обходився.

Опубліковано

Треба матеріал (по кресленню сталь 3 - дешеве г...но). Якщо допуски великі то фрезернути можна, якщо точні то самі вирізи також зможу допомогти зробити.

Якщо є зварювальник (як варіант) знайомий.... ну теж допоможе з шматків сміття. На останок струбцина тобі в допомогу стане.

А для заміни МСК тобі більше "рассухарюватель" потрібен.

Привіт. Можеш допомогти фрезернути таку штуку? Там головне строга перпендикулярність вирізів і їх розміри. Матеріал маєш чи треба шукать? Дай свій моб., обговоримо.

Опубліковано
таке враження, що в Луцьку фрезерувальників нема

так само як і токарів! ніхто вчитись на них не хоче, а ті, що є або п"ють, або толкові дядьки старої закалки і в них повно роботи!

буду на тижні в знайомого токаря запитаю, він казав, що в нього є колега фрезерувальник.

відпишусь.

З.І. а на авіазаводі не питався?

Опубліковано

Вроді V.Wolf відгукнувся допомогти. Якщо не знайду рассухариватель, можеш допомогти?

В мене особистого немає але то досить протий пристрій, (коротше кажучи важіль) зробити можна з підручних матеріалів.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Де і як поміняв? Оприлюдни, будь-ласка, час виконання і ціни? Впевнений - багато кому знадобиться інформація, а виконавцям - безкоштовна реклама!

Опубліковано

Поміняв в гаражі мій товариш, а я йому допомагав. До речі,- ще також він класний спец. по автоелектроніці. Час виконання - 12годин(ввечері вже закінчили). Ціна - ну як вам сказати, пишіть в ПМ, а я його спитаю. :blush:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...