Перейти до змісту

в шкоді світиться лампочка abs

xriaps

Рекомендовані повідомлення

підскажіть в кого і де можна по компютеру глянути в чому проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається мені що на "ШКОДА" сервісі що на вул.,Відродження має бути обладнання для тесту твоєї машини. Більш за все якийсь датчик на колесі "глюкнув", щоб виявити помилку треба "комп" підключити та він розповість де і який. Ще моще бути мех., варіант несправності, десь попав інородний предмет (камінчик бруд...) на зубчатий вінець що на ступиці. В любому випадку прийдеться для початку перевірити все... візуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було таке в фольці. Виявилось комп'ютер барахлив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відродження 34, за дитячою поліклінікою,буде тойота, а потім шкода.прочитають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається мені що на "ШКОДА" сервісі що на вул.,Відродження має бути обладнання для тесту твоєї машини. Більш за все якийсь датчик на колесі "глюкнув", щоб виявити помилку треба "комп" підключити та він розповість де і який. Ще моще бути мех., варіант несправності, десь попав інородний предмет (камінчик бруд...) на зубчатий вінець що на ступиці. В любому випадку прийдеться для початку перевірити все... візуально.

+100% але добавлю на Шкоді луплять бабло, тому якщо за діагностику скажуть відвали більше 100грн посилай їх далеко. При бажанні можу скинути кілька телефончиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

береш тестер і міряєш показники - ставим перемикач тестера в положення 20k (20 kOm) і приступаєм до пошуку несправного датчика. Пошук починаєм з перевірки задніх датчиків, їх роз"єми - думаю мають бути під заднім сидінням! на справних датчиках показники повинні бути одинакові - несправний буде показувати інше значення! ізза нього комп може видавати помилку на АБС! це один з варіантів, а якшо не хоч займатись - зажени до компетентних - зроблять, хоче може шо і датчик якийсь вилетів, і він оригінальний недешевий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купував на свій LANOS, так коштував оригіналний 50$. Чого вилетів? Не знаю... але з гарантійки я "спригнув" у перший день, і прийшлось купувати.(Єдина річ яка зламалася за 90-тис.,пробігу. тьфу тьфу тьфу :rolleyes: Також продзвонив спочатку тестером... потім переконався на самій комп'ютерній діагностиці де і що "вилетіло"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...