Перейти до змісту

Сумісність заліза

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МАМКА.AMD® Athlon 64 X2, Athlon 64 и Sempron в конструктиве под Socket AM2.

Процессор AMD Sempron 140 2.7GHz/1MB/1000MHz (SDX140HBGQBOX) sAM3 BOX

Ничего не смущает?

Опубліковано

А на рахунок зворотньої сумісності нічого не чули?

AM3 зворотньо сумісний з AM2/AM2+, але можливо доведеться займатися оновленням BIOS.

Опубліковано

МАМКА.AMD® Athlon 64 X2, Athlon 64 и Sempron в конструктиве под Socket AM2.

Процессор AMD Sempron 140 2.7GHz/1MB/1000MHz (SDX140HBGQBOX) sAM3 BOX

Ничего не смущает?

Якби не смущало, то не питався, а так ... (є материнка, хочу проц поставити, от і виникло питання)

Про зворотню несумісність чув (мамка АМ3, а проц АМ2), а по пінах проц вроді підходить, та й шина 1000 НТ ?

Опубліковано
AM3 зворотньо сумісний з AM2/AM2+, але можливо доведеться займатися оновленням BIOS.

Аха, було б так - ніхто б не парився.

Доречі, АМД заявляло ,що АМ3 буде сумісний з АМ2+ і рідко з АМ2.

А враховуючи, що біос до цієї мамки оновлювався в 2007році, а перший АМ3 процесор вийшов в 2009, то фіг вона буде з ним працювати. У кращому випадку, може, побачить присутність на борту якогось процесора. Але кому таке потрібно?

А якщо маєш те і друге , то спробуй - нам розкажеш.

Опубліковано

Спробувати то можна, але не знаю, чи не згорить щось? Вроді не повинно? Якийсь "захист від дурака" АМД придумала?

Опубліковано

Спробувати то можна, але не знаю, чи не згорить щось? Вроді не повинно? Якийсь "захист від дурака" АМД придумала?

Головне щоб материнка правильну напругу з VID прочитала. Якщо запуститься - то не згорить.

Буде писати в BIOS Unknown AMD Processor. Може виставити для нього неправильны чатоти HT (зазвичай нижчі).

Опубліковано

Чи буде сумісним наступне залізо:

материнка  K9N4 Ultra-F   та процесор   AMD Sempron 140

може хто пробував?

НІ! Почитай по першому свому посиланню сумісність із процесорами, і подивись, чи є там сумісність хоча б з одним процесором під АМ2+!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...