Перейти до змісту

Збій в роботі МТС?

Рекомендовані повідомлення

у мене все ок цілий день. а от жінка не може нікуди подзвонити....таке чув і від знайомого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Аналогічна ситуація була з МТС кілька днів тому. Район Лучеська.

З.І. З КС -- все ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене з припейду сим-сим пропало 5грн, а потім повернули 2 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чего вы паритесь с теми МТСами ? переходите на такую связь, и будет Вам счастье :)

tabip.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо будинок панельний,то арматура в плитах може спрацьовувати як екран... а взагалі, я працюю в приміщенні (волі 2) де стіни товщиною 1-1,5 м, так на одному кінці будинку все гут, а на другому - треба знаходити особливе місце "портал" з якого можна подзвонити. Актуально для мтс, а от корпоративний київстар в нормі завжди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні в період з 1 до 2 ночі не міг позвонити з МТС і на МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-любому - аналогічна ситуація!!! В той самий час!(думав телефону гапец) Але з контрактного МТС можна було телефонувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС натякає, що пора спати :smile3: Теж передоплачений МТС - жодного разу глюків не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що ви говорите. Нещодавно звонила на МТС, так там мені тьотя сказала, що впродовж певного періоду часу вже ведуця якісь там тех-роботи. Так що просять вибачення за незручностіdry.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, і вчора о пів на третю ночі з емтееса нікуди ніззя було подзвонити. Хай там які б вони не вели тех роботи вночі, але абонент наперед проплачує послугу і хоче її отримувати в любий момент. Бо потім відключатимуть мережу і в години пікових нагрузок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в 10.30 від Варшавки не міг подзвонити хвилин 20. Але потім знов все устаканилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизительно после 16-00 по средам ЖПРС у ЮМС всегда глючит проверено и не раз .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Сьогодні знову збої в мережі МТС. Багато людей не можуть додзвонитися чи перевірити стан рахунку.

За офіційною інформацією - проводяться роботи на обладнанні з метою поліпшення якості зв'язку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опупєть, поліпшення зв'язку шляхом пониження його якості. Хоча б попередили....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не помічав нічого такого. два контракти - мтс і київстар, з обома нема проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні МТС глючить по повній програмі. Додзвонитись кудись практично нереально. І це не лише у мене. Хоча у татка з контрактним підключенням проблем нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МТС-зв'язок працює як ДАІшна мігалка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1. У мене також сьогодні цілий день проблеми з мережею. А у батьків та у друга ні. Дивина :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Писав вище.В мене цілий день,і не лише в Луцьку. В друзів та сама кака...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вчора десь з 22,30 в мене не працював МТС, вже набридло... :angry2: Останнім часом це вже аж занадто часто відбувається... :glare: І що найцікавіше, це не тільки в мене одної, в багатьох знайомих ідентична ситуація...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора десь з 22,30 в мене не працював МТС, вже набридло... :angry2: Останнім часом це вже аж занадто часто відбувається... :glare: І що найцікавіше, це не тільки в мене одної, в багатьох знайомих ідентична ситуація...

+1

і в мене і в жінки був аналогічний казус

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У всіх глючить, але думку міняти оператора ніхто не висловив. Не треба скарг, проголосуйте гаманцями, тоді вони можливо швидше почнуть реагувати.:0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У всіх глючить, але думку міняти оператора ніхто не висловив. Не треба скарг, проголосуйте гаманцями, тоді вони можливо швидше почнуть реагувати.
Мыши плакали, кололись, но продолжали есть кактус
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У всіх глючить, але думку міняти оператора ніхто не висловив. Не треба скарг, проголосуйте гаманцями, тоді вони можливо швидше почнуть реагувати.:0003:

а мені здається, що вони почнуть реагувати як рак на горі свисне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора на сайті Київстара почитав тарифи, до речі, ледве їх там знайшов, многа думал... Зробив для себе висновок - краще "фіговий" УМЗ, ніж такий поєздатий Київстар з такими тарифами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...