Перейти до змісту

Продам парфумерію відомих брендів =)

artur4ik

Рекомендовані повідомлення

Cьогодні був у " Гранд Волинь " ціни в 2 рази вищі !!! Так що думайте !!! поки є в наявності !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Armand Basi In Red Eau de Parfum 100ml чи 150мл - Ціна?

2400.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок...в 19-00 напишу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавлять O-ZONE Man

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а є парфуми Bruno Banani Woman?

вирішила прикріпити фотку))))

не прикріпилась(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

існує 100%, і ціна прийнятна, наскільки знаю..

цікавить Burberry The Beat For Men -  у всіх варіантах фасовки, ціну можна і публічно. 

аналогічно цікавить цей бренд (чоловічий варіант) :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dior Homme Sport - Об"єми і ціни.

Armand Basi In Blue - Об"єми і ціни.

Givenchy Blue Label pour homme - Об"єми і ціни.

Clinique Happy for Men - Об"єми і ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Burberry The beat for men edt 50 ml - 337 grn

100 ml - 413 grn

Bruno Banani Woman немає точно =( нажаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

artur4ik

Шось ти провтикав...

Armand Basi In Red Eau de Parfum 100ml чи 150мл - Ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ааа..соррі.. не глянув...зараз подзвоню запитаю )

Дзвонив сказали завтра глянуть :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друже, зайди в той же Там-Там в парфюмерію (одразу при вході, там де Брама) і глянь ціни в них і в себе :))) Ти здивуєшся... мо ше й купляти в них почнеш і потім барижити...

З.І. Для затравки:

http://www.parfumeria.ua/Max-Mara/?gclid=CJGDr-LHmaUCFZQK3wodHi07Hg

http://100ml.com.ua/Max-Mara/

http://bt-parfum.com.ua/index.php?categoryID=7333

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш ніж казати , краще добре взнай ,розумник !!! :naezd:

Цю точку ще замітив неділі 3 назад...казали,що там дешеві ціни на парфуми.

Був я там , там НЕОРИГІНАЛИ!

Якщо ти такий СУПЕР спеціаліст , то чому не замітив , що там копії...одразу ж видно , по флакону , по стійкості і т.д.)))

Так що закрий свій рот і не кажи того ,про що толком незнаєш ! :angry: :angry: :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги :)

Да ви батєнька - хамло :smile3:

В дівчат взагалі-то сертифікати є... то ті, котрі відповідності...

Ти теж таке представиш? Наврят... Тому, як би то м"якше сказати - тройний одеколон, то теж парфум, але його, на відміну від твоїх китайських підй***к ше й пити мона :0011::friday:

А загалом - брав я там парфуми. Стійкістю задоволений, упаковка і флакони - оригінал... селяві, як то кажуть... На відміну від тебе, я собі можу дозволити купити шо одне, шо інше і порівняти... тому - знаю шо пишу.

Спочатку думаємо, а потім пишемо... окейно?

З.І. Про Там-Там, то я просто для затравки... Є ж ше купа файних місць де мона купити оригінальний парфюм по нормлаьних цінах, а не чекати, поки ти впариш за космічною ціною дешевий тестер :Р

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-перше , в мене не китайські підй***ки !

По-друге , я не впарюю , а пропоную...їхня кількість обмежена , їх і без нас , всі розберуть :closedeyes:

По-третє, у магазині в Там-Тамі , є підробки , а є ні ! Деякі моделі , на яких вони знизили ціни були підробки, а оригінали все ще залишились по тій самій ціні )))

По-четверте , як ти кажеш , спочатку думаємо , а тоді пишемо...звідки ти знаєш які у мене парфуми ? хто тобі сказав , що це тестери ?

По-п*яте : дуже бачу ти крутий , айфони 4 по 7000 грн привозиж і по парфумам все знаєш..)))

То чого лізти в чужі теми і флудити ! Одного я не розумію !Якби ж я продавав дешевий КИТАЙ - це інша справа ! А я продаю ОРИГІНАЛИ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представляєш елітку, а рот закриваєш, як на базарі, не гарно з покупцями так поводитись.

Відразу визначити підробку флакону чи самої упаковки серед еліти не так вже й просто, потрібні спецнавчання. Сама колись працювала з парфумами, тому елітку від галімашу (надіюсь це слово знайоме) відрізнити можу, а от з флаконом одного разу пролетіла, з тих пір у Луцьку парфуми не купую, просто боюсь, не вірю.

По-друге , я не впарюю , а пропоную...їхня кількість обмежена , їх і без нас , всі розберуть :closedeyes:

То чого ти так нервуєш?

...Якби ж я продавав дешевий КИТАЙ - це інша справа ! А я продаю ОРИГІНАЛИ !

ти так часто про це кричиш, що складається враження ніби ти не тільки нас, а й себе хочеш у цьому переконати ;)

p.s. не виключно, що ти й сам не знаєш, що за товар пропонуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти так часто про це кричиш, що складається враження ніби ти не тільки нас, а й себе хочеш у цьому переконати ;)

Дядечку забракло крапаль елементарної психології. Ну нічо, усьо упєрєді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь за образи , але я просто не можу терпіти , коли в твоїй темі , замість того , щоб писати чи цікавитись товаром , який я пропоную , починають давати якісь вказівки , чи просто писати що небудь , бо немає чим зайнятись )))

Хтось знає , де купити дешевше , будь ласка , я ж нікого не примушую їх брати , тим більше я лише запропонував :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі взяв там парфуми , 3 упаковки , залишився у задоволенні , заради цікавості пішов у Брокард...ціни на 250-370 грн. більші,ніж я купив ,купив ще 2 неділі назад ))

Якщо хороший товар , по хорошій ціні , то чому не запропонувати людям ? тим більше я від цього ніяких % немаю...і тут ціни вказую з доставкою , хто незнає доставка + страховка коштує 45 грн. тому і ціна така ) :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

artur4ik

#ля, ще довго чекати ціну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 artur4ik

для ясності, є 3 категорії парфумів : підробка, оригінал, ліцензія (в основному, виробництво арабське). Підробку від оригінала реально просто відрізнити, велика різниця в ціні, відсутність відповідності кодів (а то й взагалі відсутність кодів) на коробці і на пляшці, дешевий матеріал тари, заміна дорогих інгрідієнтів дешевими, від чого запах в кращому випадку швидко вивітрюється, в гіршому - міняється на щось абсолютно огидне. З ліцензіями важче, відрізнити їх не так легко, і в "Там- Тамі" скоріше за все, продають саме їх, особисто я відчуваю різницю в ароматі, стійкості. Причому ніхто не дасть гарантії, що в тому ж "Брокарі" попадеться не ліцензія. Найкращий варіант купівлі парфумів - д"юті фрі, але далеко не у всіх є така можливість.

ЗІ і на майбутнє, раджу ,все ж таки, слідкувати за темою, яку відкрив, інакше ,як мінімум в людей, викликає подив така байдужість до прохань озвучити ціну і наявність в асортименті, як максимум - обурення і небажання вести справу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який смисл мені щось озвучувати , всеодно ніхто нічого брати не буде ))) це і так ясно )))

Взагалі на борді якось дивно стало...всім все дорого...в Києві , де перспектива купівлі набагато вища і точок з низькими ціна багато , там ці парфуми беруть на " ура " ...то який мені смисл щось тут виставляти ,пропонувати ,взнавати...не бачу ніякого смислу !

Я перший раз ціни написав ! Хтось щось питав...ніхто взагалі ! Навіть половина не бачила , що я написав ! <_< <_< <_<

Незнаю купував нераз в Дюті Фрі .. і там замовив..все теж саме ...я ж казав , що продаю...ні копії,ні ліцензії,а ОРИГІНАЛИ ! я все ясно пояснив )

Якщо комусь ТОЧНО щось тре я гляну...а так просто , вибачте я не буду тратити на це свій і чужий час ) Дякую !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який смисл мені щось озвучувати , всеодно ніхто нічого брати не буде ))) це і так ясно )))

Взагалі на борді якось дивно стало...всім все дорого...в Києві , де перспектива купівлі набагато вища і точок з низькими ціна багато , там ці парфуми беруть на " ура " ...то який мені смисл щось тут виставляти ,пропонувати ,взнавати...не бачу ніякого смислу !

Я перший раз ціни написав ! Хтось щось питав...ніхто взагалі ! Навіть половина не бачила , що я написав ! <_< <_< <_<

Незнаю купував нераз в Дюті Фрі .. і там замовив..все теж саме ...я ж казав , що продаю...ні копії,ні ліцензії,а ОРИГІНАЛИ ! я все ясно пояснив )

Ти знущаєшся?

Мені в 5-те питати ціну? :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти знущаєшся?

Мені в 5-те питати ціну? :mdr:

підтримую, тільки я вже вдруге.... були б в тебе дешевше взяла б, але просить по 2 рази....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...