Перейти до змісту

мультиварки

storm

Рекомендовані повідомлення

ось вирішив собі купити мультиварку... може вже хтось користується такою штукою і може порадити якусь модель приблизно за 1200 грн?

і які в них недоліки\переваги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подруга собі підшуковувала, то вивчала це питання. В результаті придбала  Panasonic SR TMH10

Panasonic_SR-TMB10_250.jpg

Вона дійсно найпопулярніша на сьогодні. Чула від неї відгуки, що дуууууже задоволена. Наприклад, ставить гречку ввечері, включає відповідний режим і таймер, і зранку мають на сніданок свіжу гарячу кашу. І ще, що вони є двох ємкостей. Пробий модель, сам почитаєш відгуки.

P.S. Полегшуєш студентське життя?  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мрію про цю штуку вже давно. Згідна з Laska, панасоніки зараз найкращі. І по відгукам вона дійсно варта покупки. Ех, де ж на все взяти гроші :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант моделька на 4.5 літри Panasonic SR-TMH18LTW, по багатьох отзивах - нереально крута штука.

t14394-0mw.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене Panasonic SR-TMH18LTW 4,5 літра , вони ще є меньшої ємкостіі, но смисла меньшу купляти не бачу, хіба що для холостяків і холостячок , або для студента в общагу. А для сімї однозначно купляти більшої ємкості.

Чесно скажу, мене хватило десь на рік. я там все готовила, і сніданки по таймеру і тушила і бізквіти пекла і хліб ( хоча є хлібопічка) і холодець варила , ну короче польот фантазії проявила повністю, а потім просто надоїло, скоріше ненадоіло, а готувати перестала , для себе однієї якось влом , но думаю як у мене все наладиться то піду перепрошувати мультиварку . Ще я би порадила придивитись до аерогріля, їх зараз рекламують в Там Тамі, ціну незнаю. Але я про неї мрію :rolleyes:

Погуглила мультиварки в інет магазинах на 2,5 л ціна ~ 840 4.5л ~ 1240

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я собі в гуртожиток таку штуку хочу, тому напевно візьму на 2,5л Panasonic SR TMH10... і порадьте, будь ласка, де краще купляти, а то в інет магазинах по 200 грн різниця на одну і туж модель, а читаючи відгуки про деякі магазини, розумієш, що їх треба обходити десятоюю дорогою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...