koziura Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:39 #1 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:39 сьогодні мені прийшли і повідомили, що андрій козюра "балакав" у міській раді за ціну на проїзд і те, чому ніхто не робить того, що постановив суд. і це все діло - відповіді опонентів андрія - зняли журналісти "аверса" на камеру, тому весь сюжет (реальна сварка, яка багато що скаже про людей, які не хочуть зменшення цін на проїзд і які далі хочуть бути "керівниками міста") буде показаний ввечері в новинах на телеканалі "аверс".у кого є можливість записати новини на відео - зробіть, будь-ласка, і на ют'юб викладіть, щоб можна було й іншим подивитися, бо аверс дивляться реально мало людей, а дуже би хотілося. та й не у кожного є.
Zerotul Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:55 #2 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:55 Вопрос может показаться риторическим-Какие полит силы вы представляете?И зачем людям это смотреть-уже и так за гланды этого политического гуано насмотрелись.А решение которое ,чисто популистское,принятым никак не будет-хотелось бы чтобы цены формировали экономисты, а не политики в кулуарах перед священным 31 числом
erica Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:58 #3 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:58 А нік який у топікстартера!
Zevs_Isver Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:59 #4 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 08:59 дешовая реклама напрягает А нік який у топікстартера! забанить его и всё тут
Zheny@ Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:01 #5 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:01 Це представник Козюри, а не сам він. Про це вже йшлося.Він давно свариться із Шибою і представниками. Вже кілька років. Про те, що мав би робити мер, а що ні. Ну, і як людина, мені Козюра імпонує більше, ніж...
Songoku Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:20 #6 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:20 Чомусь прочитавши останній пост згадався СССР, коли по пропаганді в верхах міг бути і тракторист і доярка. Містом повина керувати людина яка тямить в господарській діяльності, в менеджменті підприємтва, при цьому нелегкої галузі, де треба щодня виживати і витягувати підприємство. А що зможе Юрист чи трахторист??? Правильно імпонувати
Zheny@ Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:28 #7 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:28 Songoku, Як в бочку перднув. Господарник буде господарювати - тринькати гроші. І їх ще потрібно і правильно використати. Потрібно , а особливо у наш час, знати законі і вміти їх обходити та використовувати. Вже в нас був господарник, гарна центральна вулиця, а коли звернути з неї на 5 метрів в сторону - гори гівна. Ні доріг, ніфіга. Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.
alexvvv Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:33 #8 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:33 Хай керує будь-хто, головне щоб "гланды" в Zerotul були в чистоті.
Zerotul Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:53 #9 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:53 Хай керує будь-хто, головне щоб "гланды" в Zerotul були в чистоті.Молодой человек вы забыли меня слушать ушами.Я говорю как пролетарий ,что мол надоела политическая грязь-мои гланды вас не касаются если конечно вы не тот хирург который мне их тяпнул.ПС а если вы таки тот хирург то-Шоб ты так жил как мои гланды
Ha3aP Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:55 #10 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:55 Ну, і як людина, мені Козюра імпонує більше, ніж...Слабо ти його знаєш!
vampirich Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:56 #11 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:56 підтримую Zheny@, в тому плані, щоб влада складалася з молодих людей, а не зі старих просякнутих "совком" людей, які всьо через связі рішають, і в яких менталітет "аби щось стирити"модші теж таким зараз страждають, але є шанс що не всі(це не підтримка конкретно Козюри - це просто надоїли одні і ті ж морди, які час від часу лише кріслами міняються, а в результаті при владі одні й ті ж)
MrVes Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:58 #12 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 09:58 Чомусь прочитавши останній пост згадався СССР, коли по пропаганді в верхах міг бути і тракторист і доярка. Містом повина керувати людина яка тямить в господарській діяльності, в менеджменті підприємтва, при цьому нелегкої галузі, де треба щодня виживати і витягувати підприємство. А що зможе Юрист чи трахторист??? Правильно імпонувати І чому я впевнений, що прізвище людини, яку Ви бачите мером назвати Ви не наважитеся?
kudrom Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:00 #13 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:00 http://www.volynnews.com/news/city/chytayte_konstytutsiyu-shyba_kozyuri/ - деталіКозюра продемонстрував меру оригінал рішення Львівського суду, однак той відмовився вносити це питання у порядок денний, пославшись на те, що виконком розглядатиме його лише тоді, «коли таке рішення поступить в постановленому порядку в міську раду».Депутат Козюра натомість заявив, що таке рішення в міську раду він передав ще 23 жовтня, згідно з частиною 2 статті 19 Конституції України органи місцевого самоврядування зобов’язані діяти виключно в межах, на підставі й у спосіб, передбачений законом.«Ви що, судовий виконавець?.. Прошу вас прочитати й інші статті Конституції, крім тих, що ви називаєте… Ви подали пропозицію, яка до розгляду не готова», – звернувся до депутата мер.Обурила активність Козюри і секретаря міськради Анатолія Бірюкова.«Ви нам лекцію читаєте?.. Ви хто такий? Що ви керуєте тут?» – спрямував свої здивування депутату секретар ради.настойчівий пацик, буду за нього, хоч і не пройде
Zheny@ Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:01 #14 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:01 Козюру особисто я НЕ знаю .зате я ЧУЮ, що він каже.
MrVes Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:02 #15 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:02 настойчівий пацик, буду за нього, хоч і не пройде А раптом +1
Fantom Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:03 #16 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:03 Ну, і як людина, мені Козюра імпонує більше, ніж... Слабо ти його знаєш! а ти відать добре ? то розкажи іншим, цікаво ж .
druid Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:03 #17 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:03 Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.Козюра хоче бути мером. Все інше - побічний ефект його діяльності. Молодість не робить його перспективним і прогресивним. Не можна так багато нити і виступати, якщо маєш фракцію в міськраді і свою людину на посаді заступника міського голови. Це ставить під сумнів все, що робиться.
Zheny@ Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:08 #18 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:08 Кожен хоче бути при владі. І тут, як то кажуть "Все средства хороши". Принаймні молодь є молодь.
druid Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:14 #19 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:14 Кожен хоче бути при владі. І тут, як то кажуть "Все средства хороши". Принаймні молодь є молодь.Я тобі розкажу про молодь, яка не встигла влізти в виконком на посади спеціалістів І категорії - вже дєлішкі свої ворочають (з ларьочками і земельними діляночками). Як молодий надто рано відчує свою важність і геніальність - це дуже погано. Я не проти молодих - сам такий. Але я проти жостого аргументу - молодий, значить перспективний.
Ha3aP Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:14 #20 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:14 Женя, я тобі якось при зустрічі роскажу що це за молода людина і якими "средствами" він пробивається до влади.
alexvvv Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:29 #21 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:29 Молодой человек вы забыли меня слушать ушами.Я говорю как пролетарий ,что мол надоела политическая грязь-мои гланды вас не касаются если конечно вы не тот хирург который мне их тяпнул.ПС а если вы таки тот хирург то-Шоб ты так жил как мои гландыНащо тоді плакатись з "гландамы" яких немає, тим більше що політика завжди брудна?
nickel Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:33 #22 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:33 Женя, я тобі якось при зустрічі роскажу що це за молода людина і якими "средствами" він пробивається до влади. нам всім цікаво. Просім, просіім.
Valyanok Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:34 #23 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:34 А є у Козюри досвід, шоб грамотно керувати таким містом, скільки у нього років стажу на керівних посадах? Гарно говорить те що народ хоче почути напередодні виборів усі гаразд, а от створити щось своїми руками не кожен сможе.
kudrom Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:56 #24 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:56 а в Саакашвілі був досвід? нічо, не помішало діла в Грузії налагодитипоки що я бачу, що Козюра майже єдиний, хто намагається аргументовано опонувати Шибі, інші тільки на бігбордах, є рішення суду про маршрутки за 1,50? є. ну то всьо, виконуйте! з якою метою і якими методами його отримали хай вже не гребе, коли ми маємо правову державу, то так і має бути, а не казати - а ти хто такий, молокосос!?що планує робити Романюк взагалі не ясно, крім того що бути порядним і справедливим, Бондар вот хотів будинки утепляти, передумав в мери йти, Грицюк планує бути тєнью Юлі на Волині, Чижик мабуть ввести літературні гуртки в міськраді, Токарський вдосконалити Ювант, щоб та мішура базарна не заважала розширюватися, хто там ще? Шиба? Шиба планує лишитися і продовжувати те, що робить зараз, а що саме він робить то знає тільки він, єдина заслуга - косметичний ремонт доріг, і на тому дякуюя тут ще буду вагатися до останнього дня, але поки моя позиція така
Zheny@ Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:59 #25 Опубліковано 28 Жовтня, 2010 в 10:59 Знаєш, Valyanok, є люди які просто вросли корнями у своє "керівне крісло" і що далі свого кабінету його не гребе. І керівник з нього ніякий, зате 20 років на "керівній посаді". А є люди, які НАВІТЬ НЕ МАЮТЬ ЗМОГИ реалізувати свої керівні здібності. В кого там є досвід керування містом?? -Ні в кого. Як і керівного досвіду. Керувати підприємством - не керувати містом. Перед виборами всі намагаються доказати свою святість та невинність. Принаймні обирати слід серед тих, хто менше себе замарав
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.