Перейти до змісту

Сварка Козюри в міській раді з приводу ціни на проїзд!

koziura

Рекомендовані повідомлення

сьогодні мені прийшли і повідомили, що андрій козюра "балакав" у міській раді за ціну на проїзд і те, чому ніхто не робить того, що постановив суд. і це все діло - відповіді опонентів андрія - зняли журналісти "аверса" на камеру, тому весь сюжет (реальна сварка, яка багато що скаже про людей, які не хочуть зменшення цін на проїзд і які далі хочуть бути "керівниками міста") буде показаний ввечері в новинах на телеканалі "аверс".

у кого є можливість записати новини на відео - зробіть, будь-ласка, і на ют'юб викладіть, щоб можна було й іншим подивитися, бо аверс дивляться реально мало людей, а дуже би хотілося. та й не у кожного є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

Вопрос может показаться риторическим-Какие полит силы вы представляете?И зачем людям это смотреть-уже и так за гланды этого политического гуано насмотрелись.А решение которое ,чисто популистское,принятым никак не будет-хотелось бы чтобы цены формировали экономисты, а не политики в кулуарах перед священным 31 числом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нік який у топікстартера! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешовая реклама напрягает

А нік який у топікстартера! :smile3:

забанить его и всё тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це представник Козюри, а не сам він. Про це вже йшлося.

Він давно свариться із Шибою і представниками. Вже кілька років. Про те, що мав би робити мер, а що ні.

Ну, і як людина, мені Козюра імпонує більше, ніж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь прочитавши останній пост згадався СССР, коли по пропаганді в верхах міг бути і тракторист і доярка.

Містом повина керувати людина яка тямить в господарській діяльності, в менеджменті підприємтва, при цьому нелегкої галузі, де треба щодня виживати і витягувати підприємство.

А що зможе Юрист чи трахторист??? Правильно імпонувати :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Songoku, Як в бочку перднув.

Господарник буде господарювати - тринькати гроші. І їх ще потрібно і правильно використати. Потрібно , а особливо у наш час, знати законі і вміти їх обходити та використовувати.

Вже в нас був господарник, гарна центральна вулиця, а коли звернути з неї на 5 метрів в сторону - гори гівна. Ні доріг, ніфіга.

Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай керує будь-хто, головне щоб "гланды" в Zerotul були в чистоті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай керує будь-хто, головне щоб "гланды" в Zerotul були в чистоті.

Молодой человек вы забыли меня слушать ушами.Я говорю как пролетарий ,что мол надоела политическая грязь-мои гланды вас не касаются если конечно вы не тот хирург который мне их тяпнул.

ПС а если вы таки тот хирург то-Шоб ты так жил как мои гланды

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слабо ти його знаєш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую Zheny@, в тому плані, щоб влада складалася з молодих людей, а не зі старих просякнутих "совком" людей, які всьо через связі рішають, і в яких менталітет "аби щось стирити"

модші теж таким зараз страждають, але є шанс що не всі

(це не підтримка конкретно Козюри - це просто надоїли одні і ті ж морди, які час від часу лише кріслами міняються, а в результаті при владі одні й ті ж)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь прочитавши останній пост згадався СССР, коли по пропаганді в верхах міг бути і тракторист і доярка.

Містом повина керувати людина яка тямить в господарській діяльності, в менеджменті підприємтва, при цьому нелегкої галузі, де треба щодня виживати і витягувати підприємство.

А що зможе Юрист чи трахторист??? Правильно імпонувати :rolleyes:

І чому я впевнений, що прізвище людини, яку Ви бачите мером назвати Ви не наважитеся? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/news/city/chytayte_konstytutsiyu-shyba_kozyuri/ - деталі

Козюра продемонстрував меру оригінал рішення Львівського суду, однак той відмовився вносити це питання у порядок денний, пославшись на те, що виконком розглядатиме його лише тоді, «коли таке рішення поступить в постановленому порядку в міську раду».

Депутат Козюра натомість заявив, що таке рішення в міську раду він передав ще 23 жовтня, згідно з частиною 2 статті 19 Конституції України органи місцевого самоврядування зобов’язані діяти виключно в межах, на підставі й у спосіб, передбачений законом.

«Ви що, судовий виконавець?.. Прошу вас прочитати й інші статті Конституції, крім тих, що ви називаєте… Ви подали пропозицію, яка до розгляду не готова», – звернувся до депутата мер.

Обурила активність Козюри і секретаря міськради Анатолія Бірюкова.

«Ви нам лекцію читаєте?.. Ви хто такий? Що ви керуєте тут?» – спрямував свої здивування депутату секретар ради.

настойчівий пацик, буду за нього, хоч і не пройде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Козюру особисто я НЕ знаю .зате я ЧУЮ, що він каже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

настойчівий пацик, буду за нього, хоч і не пройде

А раптом :)

+1 ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слабо ти його знаєш!

а ти відать добре ? то розкажи іншим, цікаво ж . :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.

Козюра хоче бути мером. Все інше - побічний ефект його діяльності.

Молодість не робить його перспективним і прогресивним.

Не можна так багато нити і виступати, якщо маєш фракцію в міськраді і свою людину на посаді заступника міського голови. Це ставить під сумнів все, що робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен хоче бути при владі. І тут, як то кажуть "Все средства хороши". Принаймні молодь є молодь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен хоче бути при владі. І тут, як то кажуть "Все средства хороши". Принаймні молодь є молодь.

Я тобі розкажу про молодь, яка не встигла влізти в виконком на посади спеціалістів І категорії - вже дєлішкі свої ворочають (з ларьочками і земельними діляночками). Як молодий надто рано відчує свою важність і геніальність - це дуже погано.

Я не проти молодих - сам такий. Але я проти жостого аргументу - молодий, значить перспективний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, я тобі якось при зустрічі роскажу що це за молода людина і якими "средствами" він пробивається до влади.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодой человек вы забыли меня слушать ушами.Я говорю как пролетарий ,что мол надоела политическая грязь-мои гланды вас не касаются если конечно вы не тот хирург который мне их тяпнул.

ПС а если вы таки тот хирург то-Шоб ты так жил как мои гланды

Нащо тоді плакатись з "гландамы" яких немає, тим більше що політика завжди брудна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, я тобі якось при зустрічі роскажу що це за молода людина і якими "средствами" він пробивається до влади.

нам всім цікаво. Просім, просіім. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є у Козюри досвід, шоб грамотно керувати таким містом, скільки у нього років стажу на керівних посадах? Гарно говорить те що народ хоче почути напередодні виборів усі гаразд, а от створити щось своїми руками не кожен сможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в Саакашвілі був досвід? нічо, не помішало діла в Грузії налагодити

поки що я бачу, що Козюра майже єдиний, хто намагається аргументовано опонувати Шибі, інші тільки на бігбордах, є рішення суду про маршрутки за 1,50? є. ну то всьо, виконуйте! з якою метою і якими методами його отримали хай вже не гребе, коли ми маємо правову державу, то так і має бути, а не казати - а ти хто такий, молокосос!?

що планує робити Романюк взагалі не ясно, крім того що бути порядним і справедливим, Бондар вот хотів будинки утепляти, передумав в мери йти, Грицюк планує бути тєнью Юлі на Волині, Чижик мабуть ввести літературні гуртки в міськраді, Токарський вдосконалити Ювант, щоб та мішура базарна не заважала розширюватися, хто там ще? Шиба? Шиба планує лишитися і продовжувати те, що робить зараз, а що саме він робить то знає тільки він, єдина заслуга - косметичний ремонт доріг, і на тому дякую

я тут ще буду вагатися до останнього дня, але поки моя позиція така

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєш, Valyanok, є люди які просто вросли корнями у своє "керівне крісло" і що далі свого кабінету його не гребе. І керівник з нього ніякий, зате 20 років на "керівній посаді".

А є люди, які НАВІТЬ НЕ МАЮТЬ ЗМОГИ реалізувати свої керівні здібності.

В кого там є досвід керування містом?? -Ні в кого. Як і керівного досвіду. Керувати підприємством - не керувати містом.

Перед виборами всі намагаються доказати свою святість та невинність.

Принаймні обирати слід серед тих, хто менше себе замарав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...