Перейти до змісту

H&M

frigi

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани! цікавить ваша думка. Планую відкрити в торговому центрі магазин одягу та взуття (чол/жін/дит ) відомої шведської марки H&M. В Україні, нажаль, її можна купити тільки на секонді((( . Речі дуже гарні, практbчні і середньої цінової політики. Хочу дізнатись з вашою допомогою наскільки акутальнbм буде такий товар в нашому обласному центрі. каталог можна подивитись на сайті HM.com

дякую за коментарії та цінні поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене як споживача розширення торгівельної мережі, а відповідно і асортименту продукції є безперечним плюсом. Тому вибрав варіант "Так".

Якщо товар буде дійсно якісним і доступним по ціні, то клієнтура буде. Не відразу, але буде.

А китайських підробок в нас і без того хоч греблю гати. Інша сторона медалі, це коли справді якісні речі по ціні переходять в клас астрономічних одиниць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Речі дуже гарні, практbчні і середньої цінової політики.

кілька цін, будь-ласка, з назвами моделей і по можливості фото, це більш оконкретизує поняття середньої цінової політики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене як споживача розширення торгівельної мережі, а відповідно і асортименту продукції є безперечним плюсом. Тому вибрав варіант "Так".

Якщо товар буде дійсно якісним і доступним по ціні, то клієнтура буде. Не відразу, але буде.

А китайських підробок в нас і без того хоч греблю гати. Інша сторона медалі, це коли справді якісні речі по ціні переходять в клас астрономічних одиниць.

Ооо...я і не знав...де це в нас є такі підробки...магазини в студію...крім варшавки (адідас, найк і іншу спортивну туфту не писати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

адідас, найк і іншу спортивну туфту не писати

Ну чого, це ж теж відомі світові бренди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оОО ну побігати зранку і в спортзал сходити або в магазин на пять хвилин вибігти в цих брендах можна...ну на роботу в ресторан або в клуб я в них не пішов би...тому хочу щоб в нас відкрили магазин дійсно гарного, модного одягу...хоть і підробки зато виглядає класно а то від адідасу вже в очах рябить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шановні, можу вас завірити відразу , підробок везти та продавати особисто не хочу і не буду. сама є споживачем даної торгової марки. і дуже задоволена. і мушу зазначити, з задоволенням ношу цей одяг і в магазин і в ресторан, адже в асортименті присутні різні колекції. щодо фото, то викладую кілька прикладів, щодо цін, це від 150 грн ( футболка) до 800 грн ( верхній одяг). джинси 300-600 грн. на маю думку, ціни насправді демократичні ( в МОТОR в останнє бачила джинси чоловічі в р-ні 1000 грн). в Європі Н&M вважається доступним брендом для молоді.

post-10320-074338900 1288073489_thumb.jp

post-10320-008137400 1288073509_thumb.jp

post-10320-035698500 1288073639_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Речі непогані (на вигляд). Я б купував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у дружини куртка весняно-осіння від H&M, куплена у Німеччині за 40 євро. дуже якісна річ. інша справа, яка буде політика ціноутворення у нас. чи буде система знижок, сезонні розпродажі.

PS джинси за 300-600 грн., то демократично, але далеко не для усіх. я взагалі собі ще не купляв штанів дорожче 300 грн., бо для мене це задорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у дружини куртка весняно-осіння від H&M, куплена у Німеччині за 40 євро. дуже якісна річ. інша справа, яка буде політика ціноутворення у нас. чи буде система знижок, сезонні розпродажі.

PS джинси за 300-600 грн., то демократично, але далеко не для усіх. я взагалі собі ще не купляв штанів дорожче 300 грн., бо для мене це задорого.

))) тоді вибирайте варіант джинси 300 а не джинси 600. але я впевнена, що коли ви одягнете, і вони будуть на вас "лежати" гарно, то ви заплатите і 400 і 500 )))) одне питання, оскільки ви вже знайомі з якістю цього бренду, ваш вибір ?: 1) джинси (армані, дольче, версаче одеського виробництва :rolleyes: ) за 300 грн

2) джинси H&M за 500 грн

дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меня терзают смутные сомнения-одежда покупается явно не за гривны,транспортировка,таможня,оренда+наценка+зарплата,вот и думаю ,может эта шведская марка делается где нибудь в Китае или того хуже-китайцами в Украине

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

frigi, думаю ні одне, ні друге - я буду шукати більш оптимальний для себе варіант ;) до того ж не завжди навіть у одної марки буває все якісне. для прикладу свого часу купив кофту Colin's, яка розлізлась за один вечір, а після прання взагалі кофту не нагадувала. так само едак років 5 тому купив дві вітровки цієї самої марки, які мені обійшлись десь 100 у.е. для мене тоді ще студента це були немалі гроші. тим не менше вони мені до цих пір служать вірою правдою і після кожного прання мають чудовий вигляд

Zerotul все воно робиться у Китаї, тільки бірка фірми-замовника. якби цей одяг шили шведи, які ну зовсім не бідно живуть, у нас би цей одяг тільки обрані з повними кишенми грошей купували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меня терзают смутные сомнения-одежда покупается явно не за гривны,транспортировка,таможня,оренда+наценка+зарплата,вот и думаю ,может эта шведская марка делается где нибудь в Китае или того хуже-китайцами в Украине

я вас дуже гарно розумію))) так як на китайських інтернет магазинах бачила товар з етикетками даного бренду))))

та можу вас завірити, я не планую завозити якесь "г...", я готова до того, що в магазині буде 80-100 речей...готова до того, що черг за цим одягом та взуттям не буде, але є певна планка, яку я опускати не хочу. я ставлю себе на місце покупця, і розумію, що хочу купувати якісні речі за свої "кровнозароблені" )))

маю надію, що магазин буде відкрито, і ви зможете самі оцінити якість товару. я створила цю тему, аби дізнатись чи буде актуальним такий товар, чи всетаки наші люди ще не виросли з "адесскіх-італьянскіх брєндав" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слова словами,но как понимаете быть скептиком в этой стране уже становится нац чертой.Открывайте магазин, а я уже глазами пощупаю какими шведами делался товар.

- Абрам, где ты достал себе такой костюм?

- В Париже.

- А это далеко от Бердичева?

- Ну, примерно, две тысячи километров будет.

- Подумать только! Такая глушь, а так шьют хорошо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привозили мне малому вещи Marks & Spencer на бирках которых было написано "сделано в Китае по заказу M&S" и поверьте вещи очень качественные и после моего малого их носит уже третье поколение. А поп поводу цен на джинсы - в онлайн-магазине H&M UK цены от 7 до 30 фунтов. К тому же, думаю, что это не будут новые коллекции, а будет сток. Сорри, если ошибаюсь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю надо добавить 4 пункт в голосовалке "Что такое H&M?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю надо добавить 4 пункт в голосовалке "Что такое H&M?"

Ccылочка же есть...(у меня кстати тоже возникли ассоциации с H&K :rolleyes:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені просто шкода, що існує думка , що "якісні фірмові речі у нас можна купити тільки на секонді". з цього і виникла ця ідея. більшість підтримує, але й без скептиків не можливо)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

boec, брат? :smile-zachot:

Та я б не сказав що вони на молодь розраховані(по фото дивлюсь)...якісь занадто "офіційні" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Європі Н&M вважається доступним брендом для молоді.

І не поспориш.  

Тільки де Європа, а де Україна...

Коли там же на розпродажах можна за денну зарплату, купити собі пару нових одежинок, то в Луцьку за такі ж "доступні-стокові-мего-якісні" - декому треба викласти місячну зарплатню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну...пробачте, вини в тому, що україні до європи далеко, моєї нема))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

boec, брат? :smile-zachot:

Та я б не сказав що вони на молодь розраховані(по фото дивлюсь)...якісь занадто "офіційні" :)

http://shop.hm.com/gb/deptstart?dept=HERR&shoptype=S

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..нє, ну на сайті є класні речі... А ціни які - куртка 240 грн.! - де у нас таке побачиш? :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

джинси 300-600 грн

Нормальна ціна. В Юванті Г всяке від 400ГРВ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

джинси 300-600 грн

Нормальна ціна. В Юванті Г всяке від 400ГРВ :)

...так було б "воно" хоча б різне, а то скрізь одинакове все!!! куди не глянеш, тільки ціни на те саме різняться в 100-150 грн.

Дайош новий магазин, адназначна! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...