Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні щось дивне твориться з інтернетом :(

Статистика Ping для 74.125.79.99:

Пакетов: отправлено = 37, получено = 28, потеряно = 9

(24% потерь)

Приблизительное время приема-передачи в мс:

Минимальное = 48мсек, Максимальное = 59 мсек, Среднее = 49 мсек

Сторінки, буває, грузятся хвилинами...

.... для початку робимо трейсроут, і дивимось де граблі :rolleyes: ....

Ось тут у мене сьогодні трабл

87.245.233.134

попінгуйте хто може ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключили оперативно!

1700797952.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реально ці тести нічого непоказують хіба що коли більше на компі нічого немає тод і тест буде а коли запущені служби ти краще почни файл скачувати тоді побачиш швидкість

MTMyNjMxMjAwNy02MTEwLjY0Mi0yNjQ4LjE1Ny00Ny41NDUtMA==.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реально ці тести нічого непоказують хіба що коли більше на компі нічого немає тод і тест буде а коли запущені служби ти краще почни файл скачувати тоді побачиш швидкість

MTMyNjMxMjAwNy02MTEwLjY0Mi0yNjQ4LjE1Ny00Ny41NDUtMA==.gif

Почему не показывают? как по мне реально все показывает, там же можно выбирать на какое расстояния проверить, по Украине конечно всегда будет хороший результат... а вот вечером и через границу... можно и разочароваться )) в провайдере, любом))

первый раз мне этот сайт столько показал))) больше спидтест нравиться

MTMyNjMxNTcxOC00MTE2Ni41NjktMzU3MC40ODMtNDUuMjM0LTA=.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вірю я цим тестам. В мене тариф 80 Мбіт, а тест покаже максимум 40.. Торент показує в межах 9 Мегабайт/секунду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вірю я цим тестам. В мене тариф 80 Мбіт, а тест покаже максимум 40.. Торент показує в межах 9 Мегабайт/секунду.

Через торент ты может тянешь фильм из соседа по дому =)) а в спидтесте тебе показывает скорость до Свердловска... =)) Принцип торрента в том и заключается, чтобы разогнать максимальную скорость, он ищет кто по ближе раздает....

Змінено користувачем R9 Fenomen
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли буде інтернет на пр. відродження буд.51?

хто знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тебе може бути і 1000 мб толку з того якщо туди куди ти конектишся канал слабий і загружений а там 2 мб і що

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тебе може бути і 1000 мб толку з того якщо туди куди ти конектишся канал слабий і загружений а там 2 мб і що

Да, но ми говорили про спидтести...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про стіпдести будете говорити в окремій темі.

Реальної картини вони не показують, тому я не розумію для кого ви викладаєте ці картинки.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kernel, хочу замовити сертифікат інтернет в подарунок, а на сайті після заповнення, не натискається кнопка відправити... чи можна просто приїхати в офіс і там купити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kernel, хочу замовити сертифікат інтернет в подарунок, а на сайті після заповнення, не натискається кнопка відправити... чи можна просто приїхати в офіс і там купити?

.... так :rolleyes: ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

R9 Fenomen, А якщо роздаючий один. І я точно знаю, що він не в Луцьку. А десь, скажімо, під Москвою. Чи в штатах. І роздає він на швидкості 100Мбіт чи Гігабіт (Ланбокс, як приклад). І качаю я по заявлену пакету. Всі мої 20 Мбіт ??

Якщо в одному будинку - то швидкість буде усі 100Мбіт. Як локалка. Тому, торрент - найкраща перевірка швидкості. Або якийсь http сервер. Типу ex.ua.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив сьогодні я Сертифікат, за 780гр. на 12міс. Чому в особовому кабінеті додало 900гр.? і чому швидкість не змінилась, чи вже з завтрішнього дня? IPTV вже змінив на преміум...

Змінено користувачем R9 Fenomen
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив сьогодні я Сертифікат, за 780гр. на 12міс. Чому в особовому кабінеті додало 900гр.? і чому швидкість не змінилась, чи вже з завтрішнього дня? IPTV вже змінив на преміум...

.... № договору? ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... № договору? ....

№ договора написав в приват, також писав цю проблему в аську яка знаходится на сайті, подивилися, і сказали що все нормально, тоді получається , що в айрбайтсі 100мбіт. це Міф... так як швидкість не змінилась , в мене було 50мбіт, так і залишилось 50мбіт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачаюсь, пішла Жара ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То тобі жарко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То тобі жарко?

Спочатку не було швидкості яку обіцяли, тепер вже краще, торент вже раз показав 9,6 мбайта = 76,8 мбита... пока що більше не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго вечора

Недавно підключив інтернет від аірбіт, пробле постала в тому що через кабель в мене нормальна швидкість при тарифі 70

Мбит/с. швидкість закачування 9 МБ/с - віддача 5 МБ/с, через роутер d-link 615 при фізичному з'єднанні швидкість більше чим 1МБ/с на скачування не піднімається. По безпровідному зєднанні також 1МБ/с на закачку. Після перепрошивки шдивкість піднімається на 4 МБ/с на закачку (Фізика), 2.4 МБ/с по Wi-Fi. Через 4-7 годин роботи роутер переходить на режим 1 МБ/с Фізика і 1 МБ/с Wi-Fi.

Що можете порекомендувати?

Попередній інтерне від Київстара працював нормально по швидкості закачки

4-7 МБ/с на закачку (Фізика), 2.4-2.9 МБ/с по Wi-Fi і проблем не спостерігалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго вечора

Недавно підключив інтернет від аірбіт, пробле постала в тому що через кабель в мене нормальна швидкість при тарифі 70

Мбит/с. швидкість закачування 9 МБ/с - віддача 5 МБ/с, через роутер d-link 615 при фізичному з'єднанні швидкість більше чим 1МБ/с на скачування не піднімається. По безпровідному зєднанні також 1МБ/с на закачку. Після перепрошивки шдивкість піднімається на 4 МБ/с на закачку (Фізика), 2.4 МБ/с по Wi-Fi. Через 4-7 годин роботи роутер переходить на режим 1 МБ/с Фізика і 1 МБ/с Wi-Fi.

Що можете порекомендувати?

Попередній інтерне від Київстара працював нормально по швидкості закачки

4-7 МБ/с на закачку (Фізика), 2.4-2.9 МБ/с по Wi-Fi і проблем не спостерігалося.

.... № договору, будемо дивитись ;) ....

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недавно підключив Аірбітс 30мб, до того був КС 8мб,

але швидкість скачування торентів у КС була до 10,8мб, а в Аірбітс не більше 3,7мб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, 30/8=3,75 тут ясно? (Заявлена швидкість)

а щодо торентів, то Airbites не підтримує retracker. Не підтягує локальних пірів, тих, хто із твого провайдера.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, 30/8=3,75 тут ясно? (Заявлена швидкість)

це ясно

а щодо торентів, то Airbites не підтримує retracker. Не підтягує локальних пірів, тих, хто із твого провайдера.

а цього не знав
:(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зате у нього є ХАБ-и і т.д. Реєструйся на форумі і качай з Хабів. там є настройки описані і т.д.

Мені моїх 20 Мбіт з головою хватає. А качаю я Блуреї і БДріпи 1080р.

от на днях колекцію Шрека скачав. Квадрілогію. 40 Гіг. пару годин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...