Перейти до змісту

Продам Blackbarry Storm 9500 1900 грн

IS7

Рекомендовані повідомлення

Продам Blackbarry Storm 9500 1900 грн 0934oo5044

http://blackberry-storm-9500.smartphone.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт! Питання ти продаеш Blackbеrry   чи  Blackbarry ( в цьому випадку мабуть якийсь фейк)! Можна фото? бо якшо це Blackbеrry то я зацікавлений!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Blackberry!!! org звони! (а Blackbarry це я помилково написав )) буває)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 IS7

Привіт. Ти обіцявся вчора відзвонитись, звінка так і не було! тема ще актуальна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт! Сорі шо дістаю! не подумай шо нагло ціну випрошую! Просто напиши пліз за яку ти  найменшу ціну віддаси тел! У мене зявився варіант замовити тел зі штатів ( але чекати 2 місяці)! Тому  шукаю альтернативу між часом і ціною!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді дякую! Буду мабуть чекати! Вот  ссылка новий від 200$ , вживаний від 150$ або  ссылка Refurbished від 159$ !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що з ним йде в комплекті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kolbasa ти рахувати навчись! 250 $ +20% пдв +пересилка + ще якись збори і плати наперед так що удачі вперєд) можеш і 10 замовити будеш продавати по 500 $ на борді))!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2  IS7

При всій повазі до тебе...бла-бла-бла..! Я рахувати вмію ( і думаю аргументованіше за тебе), а ти полемікою просто займаєшся! Аргументую  вот Моя ссылка телефон (Manufacturer refurbished) можна сказати новий! ціна 230 доларів, + доставка в україну (Standard Int'l Shipping) 30 доларів! так зване твое ПДВ сплачується коли товар дорожчий ніж 200 євро (ЄВРО    1096.2273, долар США    791.1000) шо в свою чергу видно шо 230 доларів зараз коштують менше ніж 200 євро, тому податку немає! А так звані як ти написа "ще якісь збори" сплачують америкоси і в кожному штаті вони різні і називаються вони "USA Tax"  Моя ссылка Так шо тел коштує 260 доларів разом з доставкою! А якшо брати вживани то і в 210 можна спокійно поміститись! Так шо рахувати я трохи вмію! І якшо ти уважно читав мій пост вище то я писав шо проблема в тому шо чекати мені тре 2 місяці (бо привезуть мені його без доставки а власноруч)! телефон дійсно хороший, в самого черніка тіко простіша (тільки шкода що вай-фая нема)! так шо бажаю шоб ти найшов хорошого клієнта! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...