Перейти до змісту

Продам спортбайк

Stormik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виробник: Hyosung

Класс: Спорт-турист

Модель: GT250R

Кубатура: 250 куб.см.

Колір: Чорний

Документи: [На обліку \ По дорученню]

Технічний стан: Відмінний

Рік випуску по документах: 2009

Рік випуску реальний: 2009

Місцезнаходження / Місце реєстрації: Шацьк / Київ

Область: Волинська

Пробіг: 6000 км.

Ціна: 3300 USD

Телефон: 0919348000

c38a8856d13d.jpg

5ce8096d66e9.jpg

a7f64a35670f.jpg

f77eb74ab729.jpg

a5848afefd78.jpg

0a5f2878ea79.jpg

Додаткова інформація: Вирішив продати, причина банальна: хочу таку ж модель, тільки 650ку, 250ка чудовий байк для початківців, для тих хто не має досвіду їзди на спортбайках, або раніше катався на скутері / радянському мотоциклі.

Виглядає він солідно, ідеально підходить для їзди по місту.

Пробіг на момент написання оголошення 5938 км. + в гарну погоду щодня набігає по 30 км, катаюсь ним на роботу.

Куплений з салону, в березні 2010 року. Я другий хазяїн, до мене мот катався по Києву, пробіг на момент покупки був ~ 2900. За час моєї експлуатації жодних поломок не було, їздив акуратно, не падав. Максималка в мене була 170 км\год, жре 4л/100км . На 5000 пробігу зробив ТО, замінив масло (MOTUL), також замінив горезвісні натяжителі на нові, третього покоління. Тепер можна спокійно кататись і не боятись що щось поламається.

Є невеличка неприємність, попередній хазяїн трішки невдало покатався, в наслідок чого пошкодив пластик, якщо придивитись помітні тріщини в місцях кріплення. Пластик ним же був успішно відремонтований.

Щодо роботи двигуна / електроніки / ітд. жодних нарікань немає і не було.

PS. Якщо комусь не подобаються наклейки на баці і пластику, їх можна буде відклеїти з допомогою теплої водички. Довелось заклеїти назву, так як незнаючі люди показували пальцем і плювались "о, китайська хєрня!". Як з'явились наклейки - зникли зайві питання. Для тих хто не в темі, - це корейський байк. Кому цікаво, можете погуглити.

Мот в Шацьку, всі питання по телефону. Покупцю в нагрузку дарую сигналізацію. Руки не дійшли поставити :)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...