Stormik Опубліковано 23 Жовтня, 2010 в 10:11 #1 Опубліковано 23 Жовтня, 2010 в 10:11 Виробник: Hyosung Класс: Спорт-турист Модель: GT250R Кубатура: 250 куб.см. Колір: Чорний Документи: [На обліку \ По дорученню] Технічний стан: Відмінний Рік випуску по документах: 2009 Рік випуску реальний: 2009 Місцезнаходження / Місце реєстрації: Шацьк / Київ Область: Волинська Пробіг: 6000 км. Ціна: 3300 USD Телефон: 0919348000 Додаткова інформація: Вирішив продати, причина банальна: хочу таку ж модель, тільки 650ку, 250ка чудовий байк для початківців, для тих хто не має досвіду їзди на спортбайках, або раніше катався на скутері / радянському мотоциклі. Виглядає він солідно, ідеально підходить для їзди по місту. Пробіг на момент написання оголошення 5938 км. + в гарну погоду щодня набігає по 30 км, катаюсь ним на роботу. Куплений з салону, в березні 2010 року. Я другий хазяїн, до мене мот катався по Києву, пробіг на момент покупки був ~ 2900. За час моєї експлуатації жодних поломок не було, їздив акуратно, не падав. Максималка в мене була 170 км\год, жре 4л/100км . На 5000 пробігу зробив ТО, замінив масло (MOTUL), також замінив горезвісні натяжителі на нові, третього покоління. Тепер можна спокійно кататись і не боятись що щось поламається. Є невеличка неприємність, попередній хазяїн трішки невдало покатався, в наслідок чого пошкодив пластик, якщо придивитись помітні тріщини в місцях кріплення. Пластик ним же був успішно відремонтований. Щодо роботи двигуна / електроніки / ітд. жодних нарікань немає і не було. PS. Якщо комусь не подобаються наклейки на баці і пластику, їх можна буде відклеїти з допомогою теплої водички. Довелось заклеїти назву, так як незнаючі люди показували пальцем і плювались "о, китайська хєрня!". Як з'явились наклейки - зникли зайві питання. Для тих хто не в темі, - це корейський байк. Кому цікаво, можете погуглити. Мот в Шацьку, всі питання по телефону. Покупцю в нагрузку дарую сигналізацію. Руки не дійшли поставити
Stormik Опубліковано 1 Листопада, 2010 в 18:50 Автор #2 Опубліковано 1 Листопада, 2010 в 18:50 Мот продано. Тему можна закрити\видалити!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.