Перейти до змісту

Культурний Шок :)

leonon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні повертався додому на маршрутному таксі №32 і ви не можете уявити шо трапилось -

водій маршрутки, читаєм вніматільно (тихенько, так що музичка звучала лише як приємний фон слухав гарний джазовий концерт)при чому всю дорогу :).

Розумію що пост можливо перетянуть в флейм але за останні років 15 це сама приємна і несподівана подія яку довелось спостерігати в громадському транспорті при чому не тільки нашого міста.

Як то кажуть Респект Дяденьке Респект :)

Опубліковано

Повезло тобі:D. Для мене якщо в маршрутці грає радійо - це ще хороший варіант. А то ж багато водіїв - любителі шансону блатняку, або якоїсь дикої попси. Якщо дорога довша, то голова може спухнути від такого "мистецтва".

Опубліковано

Я частенько їжджу 32 і теж була приємно вражена. Щоб натрапити саме на цього водія мені доводиться виходити на 10-15 хвилин раніше. Але воно того варте.

Опубліковано

Я частенько їжджу 32 і теж була приємно вражена. Щоб натрапити саме на цього водія мені доводиться виходити на 10-15 хвилин раніше. Але воно того варте.

Цікава ідея для водіів маршруток щоб приваблювати пасажирів.

Опубліковано

Дожилися - дивуємося чомусь хорошому і приємному :)

Неприємне вже давно не дивує ... тому і радієм :)

Опубліковано

Колись періодично їздив з таксістом-меломаном - фаном Агати Крісті.

В нього вона завжди лабала.

Жалію, що не зберіг його номер.

Опубліковано

А я раз змушений був 5 годин з Києва слухати виключно ДДТ, у Рівному я вже попросив водія "поставити щось Різдвяне".

Здивуванню його не було меж !

- Це ж Шевчук !

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Бачив такий культурний шок в якісь маршутці. Біля водія ще два товариша якихось сілюка, накурили що водія майже не видно, веселуха, базарять сміються. Ще так напевно декілька зупинок і будуть чікуню розпивати.

Опубліковано

Нікак Френк Мартін підробляє на луцьких маршрутках. Кто шарить, той зрозуміє :P

Бачив такий культурний шок в якісь маршутці. Біля водія ще два товариша якихось сілюка, накурили що водія майже не видно, веселуха, базарять сміються. Ще так напевно декілька зупинок і будуть чікуню розпивати.

LMAO

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...