Перейти до змісту

Я атеїст і цим пишаюсь

Filtikultapistui

109 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Тема переливание "пустого в порожнє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

по Канту чи Нострадамусу не вчать дітей змалку, там немає "теорії" створення світу, і їх твори не називають "книгою книг", так що порівняння невдале.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по Канту чи Нострадамусу не вчать дітей змалку, там немає "теорії" створення світу, і їх твори не називають "книгою книг", так що порівняння невдале.

*лицопальма* в школах учат по библии О_о...нет мои глаза отказываются это слышать,а уши вянут читать.Вы случайно не из штунд будете?

2qi5on9.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я і не казав що в школі. в віруючих сім'ях дітей не питають, хочуть вони до церкви ходити, чи не хочуть - мовчки ведуть в церкву і розказують про боженьку якого треба боятись. а якщо і не змалку - я коли з університету випускався то здавав "основи християнської етики".

а на рахунок свого прикладу (про Канта) ви нічого сказати не можете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на рахунок свого прикладу (про Канта) ви нічого сказати не можете?

Могу вам биографию его выложить...

Дети детьми ,а когда хомо сапиенс подростает,он обычно начинает думать ,а не верить всему что ему навешают на ухи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій бог мене рабом не назвав
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дети детьми ,а когда хомо сапиенс подростает,он обычно начинает думать ,а не верить всему что ему навешают на ухи.

может быть, но мало кому удается побороть вбитые еще в бессознательном возрасте понятия про бога, веру на слово служителям культа, желание лебезить перед ними. 95% того, что я прочитал в этом топике и смежных с ними из раздела "религия" - отголоски воспитания и детских комплексов : сложно думать своей головой, беззащитность перед лицом обстоятельств, нежелание быть сильным, подавление прогрессивных мыслей - иначе для чего же еще нужен бог?

ваш бог любит только мертвых - с них взять нечего ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре, на рахунок прикладу Канта і Нострадамуса я ніц толком не почую. замнем.

а про підростаючого гомо сапієнса - судячи з кількості прихожан і темпів будівництва церков це мало кому вдається, або вони самі того не хочуть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добре, на рахунок прикладу Канта і Нострадамуса я ніц толком не почую. замнем.

а про підростаючого гомо сапієнса - судячи з кількості прихожан і темпів будівництва церков це мало кому вдається, або вони самі того не хочуть)

Емм...я кагбє не телепат и угадывать ваши желания не умею...что именно о Канте вам так хочется услишать?

а про підростаючого гомо сапієнса - судячи з кількості прихожан і темпів будівництва церков це мало кому вдається, або вони самі того не хочуть-жирное трололо-чтото я не замечал ростущих церквей как после дождя,синагог не видать да и мечетей давно не замечалось.А со сменой поколений верующих стает только больше-это конечно абсолютно верное утверждение

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про Канта і Нострадамуса - я хочу почути яким макаром їх твори можна порівнювати з біблією?

Почитай Канта-если еще попробуешь во что нибудь вникнуть, то глузд вместе с мозгом переедет в другое тело.Нострадамус тоже всякую лабуду писал-много ошибался-но этого никто не видел,замечали только то что он предугадал.

причина того, що в нас євреїв і мусульман дуже мало - християнство (особливо православ'я) панівна релігія серед населення і відсоток представників інших релігій дуже малий, от ви їх і не бачите. хоча євреї в умані збираються раз в рік, та й одногрупник в мене єврей і не приховує того (остання на моїй пам'яті синагога це теперішня тренажерна зала на Данила Галицького); а мусульманів в криму багато).

питання: на вашу думку в Луцьку достатня кількість церков?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну что ж вам ответить-Кант для меня Бог ,а его творения "Библия"

питання: на вашу думку в Луцьку достатня кількість церков?-Церквей за гланды, а вот паствы с каждым годом все меньше-выгодней счас в штунды идти

— Митрополит не присваивает очередного звания. Вон Семёнову в мечети мулла майора дал.

— Ислам — очень сложный участок.

— А у нас лёгкий что ли? Нет, если так дальше пойдёт — уйду в синагогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А знаєте, що було ще неприємно, коли я усвідомив що бога немає? Те, що раніше здавалось самим чистим, щирим і безкорисним виявилось брехнею. Тоді у мене відкрились очі, я зрозумів що у цьому світі нікому не можна вірити, скрізь брехня навіть саме вище це брехня.

Так що:

Релігія і політика для пенсіонерів. (с) Arrivederci

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А знаєте, що було ще неприємно, коли я усвідомив що бога немає?

а що буде, коли ти усвідомиш, що і науковці помилялись?

тим більше - сам сказав:

Я зрозумів що у цьому світі нікому не можна вірити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А знаєте, що було ще неприємно, коли я усвідомив що бога немає? Те, що раніше здавалось самим чистим, щирим і безкорисним виявилось брехнею. Тоді у мене відкрились очі, я зрозумів що у цьому світі нікому не можна вірити, скрізь брехня навіть саме вище це брехня.

Так що:

Ну так бросайся головой в навоз.Если я верил в Деда Мороза ,а потом раскрыл обман мне что вайнить и создавать темы типа"Я не верю в деда Мороза-и я этим горжусь".Тебя не обманули-тебе пытались вбить в мозг мораль и гуманистические идеалы.И что?ты раскрыл обман и поменял принципы?Так что если библия и правда была так важна для тебя в детстве,и таки она тебя чему то научила-воспринимай ее как школьный учебник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки от тих великомучеників пам"ятають і пам"ятатимуть дуже довго.

І мощі їх шанують і зцілюються ними.

А тих успішних відразу й забувають. Бо вони цікаві комусь лише за життя.

P.S. В кожного свій рівень розвитку і відповідно свій шлях!

Ага. От ці великомученики нам показують приклад як потрібно "правильно" жити. А "всяких" там вчених, письменників, філософів забувають? Та й що ці вчені зробили? Це великомученики от, ось вони "двіжок" прогресу! Да? :smile-zachot:

Коли б всі люди були такими великомучениками, то чи взагалі була б наша цивілізація? Я б ніколи нехотів би так жити. Тільки те й робили б що поклонялися, молилися, приносили жертвопринесення і т. д. Оце так життя було б, просто "рай".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно - не знаю жодного випадку, все чутки та легенди. от інфекцію від них точно підхопити можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

великомученики? це ті в числі яких ваня хреститель? ..його голова знаходиться в декількох монастирях, і всі кажуть шо саме в них оригінал)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно говоря скорее можно какую нибудь инфекцию подхватить или алергию.Вон гробницы фараонов вскрывали-все кто вскрывал передохли как мухи.

Тут скорее действует эффект плацебо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що:

Открой нам глаза на правду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

великомученики? це ті в числі яких ваня хреститель? ..його голова знаходиться в декількох монастирях, і всі кажуть шо саме в них оригінал)))

в мире больше сотни "настоящих" пальцев святого Петра. так что езуиты придумали клонирование еще задолго до официальной науки :smile3:

еще такой вопрос, уважаемые некрофилылюбители мощей, вы бы хотели, чтобы части вашего тела после смерти тягали от города к городу и демонстрировали всем желающим? :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага. От ці великомученики нам показують приклад як потрібно "правильно" жити. А "всяких" там вчених, письменників, філософів забувають? Та й що ці вчені зробили? Це великомученики от, ось вони "двіжок" прогресу! Да?

І мученики науки, і мученики релігії - крайнощі, на мою думку. Вони все роблять "во імя" якоїсь невідомої ***ні. Чому не робити це просто по-приколу? А те шо воно матиме корисні наслідки - то вже побічне :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дык,господа атеисты,вы какбе тоже любители трупиков.главный атеист уже скоро 100 лет как на всеобщем обозрении лежит,при советах только ленивый к нему на поклон не ходил.А про некрофи любителей нежити от науки ваще молчу,царь Петруха аж целую кунсткамеру учредил.Чего там тока нет, а народ все ходит,все смотрит. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ленина с хоругвями и партактивом возили частями по Союзу и окрестностям? я чет такого не припомню :smile3:

мумии, пирамиды, мавзолеи - это вполне нормально, imho. а вот тот цирк, который устаивают с "мощами святых" - нет. действительно близко к петровской кунсткамере (которая не имела научного значения, а служила своеобразным развлечением) и еще к цирку Барнума.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати как там на счет похоронить мощи по християнски- а то ж небось души мучеников где то там мучаются между раем и адом-ждут пока их похоронят или останки истлеют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...